Noppenfolie

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Waar wordt Noppenfolie voor gebruikt?

Noppenfolie (ook wel bubbeltjesplastic genoemd) is doorzichtig en zeer flexibel. Het verpakkingsmateriaal wordt vaak gebruikt om te beschermen en te isoleren. In het kunststof materiaal worden halve bolletjes met lucht gevuld die de breekbare voorwerpen kunnen beschermen. Deze bolletjes dienen als schokdemper en vangen de harde klappen op tijdens transport. Onze standaard (en meest verkochte) rollen folie hebben een dikte van 70 my, hierdoor is het materiaal erg flexibel en tegelijkertijd sterk genoeg om uw spullen goed te beschermen. Voor isolatie wordt er vaak gebruik gemaakt van noppenfolie met grote noppen. Deze rollen hebben een dikte van 150 my.

Noppenfolie is een duurzaam verpakkingsmateriaal

Noppenfolie is een duurzaam verpakkingsmateriaal en is 100% recyclebaar. Het is geen wegwerpproduct, zoals bij veel andere verpakkingsmaterialen het geval is. Sterker nog: het materiaal kan meerdere keren worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je de folie voor de lange termijn ook voor andere zaken kunt gebruiken. Naast het verpakken van goederen, wordt de folie ook gebruikt als opvulmateriaal in een doos. De folie vangt namelijk de zware klappen op tijdens een transport en zorgt ervoor dat artikelen niet verschuiven.

Gebruik noppenfolie voor diverse doeleinden

Het verpakken van fragiele goederen wordt op verschillende manieren gedaan. Ons assortiment bestaat daarom uit diverse soorten en formaten folie. De noppen in de folie dienen als schokdemper en vangen de zware klappen op tijdens transport. Het materiaal is dus geschikt om fragiele en gevoelige goederen te verzenden. De noppenfolie met toevoeging dient als extra beschermlaag tijdens transport. Vaak wordt deze folie gebruikt voor uiteenlopende zaken, waarin de eisen van veiligheid vaak een belangrijkere rol spelen dan bij het gebruik van de standaard noppenfolie op rol.

Noppenfolie is te verkrijgen in verschillende varianten en formaten

Onze standaard noppenfolie op rol heeft altijd een lengte van 100 meter. Deze folie heeft een dikte van 70 my (sterke kwaliteit). Ben je op zoek naar noppenfolie met een grotere dikte? Onze noppenfolie is ook te verkrijgen op een rol van 25 meter met een dikte van 150 my. Naast onze standaard noppenfolie hebben wij ook noppenfolie met toevoeging. Binnen deze categorie hebben wij twee varianten: de noppenfolie met schuimfolie en de noppenfolie met kraftpapier. De noppenfolie met schuimfolie combineert twee beschermmaterialen en zorgt voor extra bescherming. De noppenfolie met een laag kraftpapier is geschikt voor het verpakken van artikelen met scherpe hoeken. Door de laag kraftpapier zullen de hoeken van een schilderij, televisie en andere kwetsbare artikelen niet beschadigen.

Geen hele rol noppenfolie nodig? Dit zijn onze andere mogelijkheden

Noppenfolie is een ideaal middel om je goederen te voorzien van een sterke laag bescherming. Het kan voorkomen dat je geen hele rol noppenfolie nodig hebt. In onze webshop hebben wij daarom ook: noppenfolie per meter, luchtkussenzakjes en noppenfolie in een dispenserdoos. De noppenfolie per meter heeft een dikte van 70 my en 150 my. De luchtkussenzakjes hebben een dikte van 80 my en de folie in de dispenserdoos een dikte van 75 my. Vraag jij je of hoeveel noppenfolie je nodig hebt voor de komende verhuizing? Wij schreven er een artikel over. Het artikel vind je hier!


Scherpe prijzen en ruime voorraad

Doordat wij onze verpakkingsmaterialen in grote aantallen inkopen, bent u altijd verzekerd van een vaste lage prijs. Om het verhaal nog completer te maken kunt u tevens profiteren van onze staffelkortingen. Deze kortingen zijn geldig wanneer u in grote aantallen besteld. De prijs per stuk zal dan dalen, waardoor u wederom verzekerd bent van een vaste lage prijs. Heeft u specifieke vragen over onze verpakkingsmaterialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies. Wij kunnen u altijd voorzien van uitgebreidere informatie en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.