Noppenfolie

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Noppenfolie wordt gebruikt voor het verpakken van kwetsbare artikelen. Het bubbeltjesplastic zorgt ervoor dat je artikelen veilig en zonder beschadigingen kunt vervoeren. In de noppenfolie bevinden zich halve bolletjes die zijn gevuld met lucht. Deze bolletjes dienen als schokdemper en vangen de harde klappen op tijdens transport.

Noppenfolie is te verkrijgen in verschillende varianten en formaten

Onze standaard noppenfolie op rol heeft altijd een lengte van 100 meter. Deze folie heeft een dikte van 70 my (sterke kwaliteit). Ben je op zoek naar noppenfolie met een grotere dikte? Onze noppenfolie is ook te verkrijgen op een rol van 25 meter met een dikte van 150 my. Naast onze standaard noppenfolie hebben wij ook noppenfolie met toevoeging. Binnen deze categorie hebben wij twee varianten: de noppenfolie met schuimfolie en de noppenfolie met kraftpapier. De noppenfolie met schuimfolie combineert twee beschermmaterialen en zorgt voor extra bescherming. De noppenfolie met een laag kraftpapier is geschikt voor het verpakken van artikelen met scherpe hoeken. Door de laag kraftpapier zullen de hoeken van een schilderij, televisie en andere kwetsbare artikelen niet beschadigen.

 

Noppenfolie is een ideaal middel om je goederen te voorzien van een sterke laag bescherming. Het kan voorkomen dat je geen hele rol noppenfolie nodig hebt. In onze webshop hebben wij daarom ook: noppenfolie per meter, luchtkussenzakjes en noppenfolie in een dispenserdoos. De noppenfolie per meter heeft een dikte van 70 my en 150 my. De luchtkussenzakjes hebben een dikte van 80 my en de folie in de dispenserdoos een dikte van 75 my.

Vraag jij je of hoeveel noppenfolie je nodig hebt voor de komende verhuizing? Wij schreven er een blogartikel over. Je leest 'm hier.