Terug

Specishops steunt King Arthur Groep met rol noppenfolie

Specishops steunt King Arthur Groep met rol noppenfolie

Via een artikel in de Weekkrant werden wij op de hoogte gebracht van een inzamelingsactie van de King Arthur Groep. Zij waren op zoek naar noppenfolie om daar verschillende kledingstukken voor onder andere daklozen voor te maken. Een zorgverlener van de zorgorganisatie kwam met dat idee, omdat noppenfolie warm, licht en eenvoudig te verwerken is. Omdat wij dit een prachtig idee vinden, doneert VerpakkingenXL.nl 100 meter noppenfolie aan de organisatie.

Een kledinglijn van folie

Het idee is om uiteindelijk een modeshow te gaan organiseren met een volledige kledinglijn die gemaakt is van onze bubbeltjesplastic. Voor de modeshow worden er onder andere bodywarmers, slaapzakken, kniebeschermers en capes gemaakt. De organisatie is nu druk met het inzamelen van het materiaal en daarnaast wordt er gewerkt aan het maken van de verschillende patronen die uit de folie geknipt gaan worden.

De verschillende artikelen over de inzamelingsactie zijn via de volgende links te lezen: Kunstwerkjes van Noppenfolie en King Arthur ontwerpt kleding met noppenfolie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »