Terug

Gerecyclede noppenfolie

Met de gerecyclede noppenfolie bescherm jij je producten en denk je tegelijkertijd aan het milieu. De noppenfolie is 100% gerecycled en beschikbaar in verschillende formaten.

Filters

Gerecyclede noppenfolie

Gerecyclede noppenfolie is een duurzame verpakkingsoptie die wordt gemaakt van gerecycled plastic. Bij VerpakkingenXL hebben wij verschillende soorten en formaten.

Wat is gerecyclede noppenfolie en hoe wordt het gemaakt?

Het wordt gemaakt door oud plastic verpakkingsmateriaal te shredden en te verwerken tot kleine plastic korrels.

Deze korrels worden vervolgens gesmolten en gespoten door een gat in een metalen vorm. Hierdoor ontstaan de noppen op de folie. 

Waarom is gerecyclede noppenfolie beter voor het milieu?

Gerecyclede noppenfolie is een stuk beter voor het milieu dan de standaard noppenfolie. Doordat het materiaal is gemaakt van gerecycled plastic in plaats van nieuwe grondstoffen. Komen een heleboel giftige stoffen niet vrij. Die normaal gesproken wel vrijkomen tijdens het productieproces.

Dit helpt het gebruik van nieuwe grondstoffen te verminderen. En de hoeveelheid afval te verminderen de naar de landfills gaan. 

Hoe kan gerecyclede noppenfolie worden gebruikt? 

De gerecyclede variant kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Het wordt veel gebruikt voor verhuizen of voor het inpakken van producten. Denk bijvoorbeeld aan het beschermen van meubels tijdens een verhuizing. 

Ook voor isolatie kan deze folie worden gebruikt als isolatiefolie. Denk hierbij aan het isoleren van koelkasten of vriezers.

De voordelen van gerecyclede noppenfolie

Het gebruik van gerecyclede noppenfolie heeft verschillende voordelen. Zo is het dus beter voor het milieu omdat het gemaakt is van gerecycled plastic. Bovendien is gerecycled noppenfolie net zo sterk en duurzaam als ‘’nieuwe’’ noppenfolie. 

Dit maakt het een zeer betrouwbaar verpakkingsmateriaal voor het verpakken en beschermen van producten, goederen en materialen.

Gerecylede noppenfolie kopen? Bestel bij VerpakkingenXL

Wil je graag gerecyclede noppenfolie kopen voor een voordelige prijs? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL. Wij hebben verschillende soorten noppenfolie in diverse formaten tot wel 100 meter lang. Indien je een bestelling plaatst voor 23:59, dan wordt deze dezelfde dag al verzonden

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »