Terug

Steekwagens / Trolleys

Een steekwagen is een onmisbaar hulpmiddel voor het efficiënt verplaatsen van zware lasten. Met een steekwagen kunt u moeiteloos goederen verplaatsen die anders veel fysieke inspanning zouden vereisen.

Filters

Steekwagens / Trolleys

Of je nu werkt in een magazijn, een winkel, een kantoor of een andere omgeving waar regelmatig zware voorwerpen moeten worden verplaatst, een steekwagen is veelzijdig inzetbaar. Steekwagens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en gewichtscapaciteiten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Van het verplaatsen van dozen en pakketten tot meubels en apparatuur, een steekwagen kan u helpen bij diverse transporttaken.

Ga je verhuizen? Gebruik een opvouwbare steekwagen (trolley)

Zit je in een verhuizing en kun je wel een handig hulpmiddel gebruiken? Een opvouwbare steekwagen biedt hier een geschikte uitkomst voor. Een steekkar zorgt ervoor dat je zware spullen eenvoudig kunt verplaatsen zonder dat je hier extra mankracht voor nodig hebt. Een steekwagen, ook wel trolley of handkar genoemd is hiermee de helpende hand in zwaardere tijden en zal je nooit in de steek laten!

Waarom moet ik een steekwagen gebruiken?

Een steekwagen kan in vele situaties worden ingezet. Denk hierbij aan verhuizingen, tuin of op de bouwplaats. Maar ook in magazijnen, winkels en markten is dit een veelgebruikt hulpmiddel.

Door de wieltjes kun je zware spullen gemakkelijk verplaatsen van A naar B. Naast het verplaatsen van fysiek zware goederen, is het ook een uitermate geschikt hulpmiddel om spullen in- en uit te laden uit de auto of vrachtwagen. Dit kan een hele hoop rug- schouder- en nekklachten schelen.

Het maximale gewicht van een steekwagen

Wil je een steekwagen kopen?

Let dan goed op het maximaal toegestane gewicht. Er zijn handkarren in verschillende soorten en maten. Er is nogal een verschil tussen een opvouwbare handkar van 80 kg of een steekwagen van 200 kg.

Je kunt hiervoor het beste kijken naar het gewicht van de goederen die verplaatst moeten worden. Indien je zware spullen gaat verplaatsen, kies dan een handkar met een hoog laadgewicht.

Een opvouwbare trolley bespaart ruimte

Onze opvouwbare trolley bespaart een hoop ruimte, omdat je deze kunt inklappen wanneer je deze niet gebruikt. Het gewicht dat de trolley kan verplaatsen is tot 80 kg. De steekwagen is gemakkelijk in te klappen en beschikt tevens over een uitschuifbaar handvat waarmee je veel ruimte kunt besparen. Hierdoor is het makkelijk mee te nemen, maar ook makkelijk op te bergen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »