Terug

Veiligheidsmessen

Veiligheidsmesjes zijn uitstekend gereedschap om te gebruiken op de werkvloer. De veiligheidsmesjes worden veel gebruikt in magazijnen, fabrieken en andere bedrijfspanden. Voorkom snij ongevallen en bestel snel veiligheidsmesjes. 

Filters

Veiligheidsmessen

Wat zijn veiligheidsmessen MARTOR ?

Op de werkvloer gebeuren dagelijks een heleboel ongelukken. Mensen vallen van de trap, glijden uit of snijden zichzelf in de vingers. Met MARTOR veiligheidsmessen creëer je gelukkig een zeer hoge veiligheid op de werkvloer. 

MARTOR is een toonaangevend merk van veiligheidsmessen en scharen.Doordat het mesje verdwijnt in de behuizing na het snijden. Kun je jezelf niet in de vingers snijden. Hiermee verminder je het risico van ongelukken op de werkvloer. Omdat het mesje veilig verborgen zit in de behuizing.

Waar je MARTOR veiligheidsmessen voor kunt gebruiken

MARTOR veiligheidsmessen gebruik je in verschillende situaties. Doordat het een universeel mesje is. Zijn deze te gebruiken voor het snijden van onder andere:

 • Papier 
 • Karton
 • Leer
 • Schuim
 • PVC
 • Rubber
 • Plastic 

Je snijdt gemakkelijk door al deze materialen. Erg handig voor als je regelmatig verpakkingen moet openen. Dozen, strapbanden, of folie snijdt je gemakkelijk open. 

Martor Wegwerpmesjes of hervulbare mesjes 

MARTOR veiligheidsmessen zijn er in 2 verschillende varianten. De wegwerpmesjes of hervulbare mesjes. De hervulbare mesjes zijn makkelijk te vervangen. De wegwerpmesjes kun je na enkele keren wegwerpen wanneer het mesje niet meer goed doet. 

Veiligheidsmesjes MARTOR kopen?

Voorkom ongelukken tijdens het snijden en bestel MARTOR veiligheidsmesjes direct bij VerpakkingenXL. Wij leveren MARTOR veiligheidsmesjes razendsnel. Wanneer je de bestelling plaatst voor 23:59 wordt deze de volgende dag al geleverd. Wij hebben ook een breed aanbod in andere magazijnartikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »