Terug

Bedrukte verhuisdozen

Filters

Bedrukte verhuisdozen kopen met eigen logo

Heb jij een eigen verhuisbedrijf? Dan is het een goed idee om verhuisdozen te laten bedrukken met jouw logo en / of andere informatie. Dit zorgt voor meer herkenbaarheid, en professionaliteit voor jouw bedrijf. Met een bedrukte verhuisdoos onderscheidt je je ook nog eens van de concurrentie in de verhuisbranche. 

Maak van een verhuisdoos, een krachtig communicatiemiddel!

Verhuisdozen bedrukken in kleine oplages 

Wij bedrukken professionele verhuisdozen al vanaf 100 stuks digitaal in full color. Het voordeel van een digitale print is dat de kosten laag blijven. Zo heb je niet alleen sterke verhuisdozen, maar ook nog eens goedkope verhuisdozen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het bestelproces hebben wij zo makkelijk mogelijk ingericht. Met slechts een paar klikken in de webshop geef jij de bestelling van bedrukte verhuisdozen aan ons door.

1. Geef aan hoeveel stuks je nodig het

Via de productpagina van de bedrukte verhuisdozen kun je aangeven hoeveel bundels verhuisdozen je nodig hebt. Wil je een bundel van 100 stuks bestellen? Vul dan een 1 in. 

2. Eenvoudig je drukbestand uploaden

Door te klikken op ‘personaliseren’, kun je vervolgens het drukbestand uploaden. Je komt terecht in ons softwareprogramma waar je zelf het drukbestand op de juiste positie kunt plaatsen. 

3. Wij versturen een drukproef 

Wij sturen altijd een drukproef op via de mail. Zo ben je er zeker van dat de bedrukking er goed uit komt te zien. Mocht je eerst een fysiek exemplaar willen ontvangen, dan is dat ook mogelijk tegen vergoeding van de verzendkosten. Neem hiervoor contact met ons op. 

Voor meer uitleg over het personaliseren van verpakkingen. Bekijk dan onderstaande video:

Bedrukte verhuisdozen snel geleverd

Bedrukte dozen al op korte termijn nodig? Doordat wij de printer in eigen huis hebben, bedraagt de levertijd slechts 1-5 dagen. Mocht je de bedrukte verhuisdozen nog eerder nodig hebben? Dan kun je een spoedlevering bij ons aanvragen. Als je hiervan gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »