Terug

Tyvek envelop

Filters

Tyvek envelop

Op zoek naar een milieuvriendelijke en duurzame envelopoptie? Tyvek enveloppen zijn een goede keuze!

U heeft de laatste hand gelegd aan uw laatste project en het is klaar om te worden verzonden. Maar u wilt niet de standaard dunne papieren enveloppen gebruiken die uit de winkel komen.

Als u als klant op zoek bent naar iets duurzamer, milieuvriendelijker en gemaakt in Nederland. Zoek dan niet verder dan tyvek enveloppen! Deze slimme enveloppen zijn gemaakt van supersterk en scheurbestendig tyvek materiaal dat uw documenten beschermt. Ook houdt het ze veilig tijdens het postproces.

Waarom heb ik voor tyvek gekozen?

Tyvek enveloppen zijn er niet alleen in alle maten, vormen en kleuren, maar ze zijn ook super duurzaam. Een ding dat ik leuk vind aan hen, is dat er nooit lijmresten op de envelop achterblijven als u deze uit de verpakking haalt. Zelfs niet na 20 jaar.

Ze hebben oogjes op alle vier de hoeken, zodat ze kunnen worden vastgezet met stropdassen of linten (ik raad altijd veiligheidsspelden aan). Dit om ervoor te zorgen dat ze tijdens verzending gesloten blijven. Een ander voordeel van het gebruik van tyvek enveloppen is dat u niet zoveel tape hoeft te gebruiken. Omdat het zo moeilijk is om ze open te scheuren als ze eenmaal zijn dichtgeplakt. Met minder tape bespaart u niet alleen kosten. Maar minder tape betekent ook minder afval!

Hoe weet u of u een Tyvek envelop nodig heeft of niet?

Als u meer dan 5 vellen papier verstuurt, kunt u overwegen om tyvek enveloppen te bekijken. Tyvek is extreem duurzaam, wat betekent dat uw documenten tijdens het transport heel blijven. Ze zijn ook waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor projecten waarbij natte of vochtige materialen worden gebruikt. Ze zijn bestand tegen regen, sneeuw en meer!

Waarom is het milieuvriendelijk?

Tyvek is een veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt om product verpakkingen te maken. Het gebruik van gerecycled papier als onderdeel van de creatie betekent dat er minder druk wordt uitgeoefend op onze hulpbronnen. Waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die hun bedrijf willen verduurzamen. Het heeft ook een aantal eigenschappen die het zeer veerkrachtig maken en zich onderscheiden van andere opties in zijn vakgebied. Als tyvek enveloppen bijvoorbeeld eenmaal zijn verzegeld met lijm. Dan gaan ze niet open zonder te breken. Hierdoor kan uw bedrijf er zeker van zijn dat uw informatie vertrouwelijk blijft. Dit ongeacht hoe lang het duurt om te komen waar het naartoe gaat.

Hoe verhoudt het zich tot andere materialen?

De standaard zakelijke brievenenvelop is samengesteld uit papier en niet-recyclebare kunststoffen. Papier is natuurlijk niet slecht (het kan worden gerecycled). Maar er zijn meer bomen voor nodig om papier te maken dan de meeste mensen denken. Als u kijkt hoeveel ontbossing er nodig is om papierproducten te produceren, zal uw geest verbijsteren. En plastic is ook niet slecht, tenzij het afval wordt. Als u de huidige zakelijke brief envelop van uw kantoor wilt vervangen door iets dat langer meegaat dan één keer per vel papier. Overweeg dan om Tyvek enveloppen te gebruiken. Naast de duurzaamheid krijgt u ook meer privacy: het is alsof u het in aluminiumfolie wikkelt... maal tienduizend!

FAQ - De meest gestelde vragen over Tyvek.

Nee, ze zijn niet van plastic. En nee, we recyclen ze niet zoals papier. Tyvek enveloppen zijn echter recyclebaar zolang u ze naar een recyclingcentrum stuurt dat polyethyleen producten zoals stomerijzakken of mailers accepteert. Dat gezegd hebbende, al ons polyethyleen wordt gerecycled om nieuw materiaal te produceren. Dit omdat 100% ervan - niet alleen wat we gebruiken in onze enveloppen afkomstig is van schroot dat is gegenereerd door andere bedrijven die polyethyleen gebruiken.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »