Terug

Boekverpakkingen

Filters

Boekverpakkingen

Veilig boeken, documenten, drukwerk, of multimedia versturen? Onze boekverpakking biedt een passende oplossing! Het materiaal geeft namelijk een vertrouwd gevoel bij het verzenden van kwetsbare goederen. Niemand ontvangt graag een beschadigd of verkreukeld artikel bij het aannemen van een pakketje. Daarom is het belangrijk dat het artikel wordt verwikkeld in een efficiënte verpakking. De boekverpakking biedt een doeltreffende bescherming, met name op de hoeken. De hoeken zijn namelijk het meest kwetsbaar en worden daardoor extra beschermd. Zit je in een verhuizing en moet je zware boeken verhuizen? Dan zijn de boekendozen een uitstekende oplossing.

Het efficiënt verzenden van producten in boekverpakkingen

Het verzenden van boeken is een kwetsbare opgave. De kaft moet mooi blijven en een deukje of vouw is direct zichtbaar. Daarom is het belangrijk dat de zending veilig aankomt, zonder dat er gebreken aan het artikel vastzitten. Het B-golfkarton, verwerkt in onze boekverpakkingen, kan de harde klappen opvangen. Hierdoor is een veilige zending gegarandeerd. De goederen kunnen gemakkelijk worden verpakt door de zelfklevende strook aan de bovenzijde. Hierdoor is het gebruik van tape overbodig en worden goederen nog sneller verwerkt.

Verzendkosten besparen? Verstuur het per briefpost

Onze boekverpakkingen hebben een variabele hoogte, waardoor veel formaten meegaan met de briefpost. Zendingen met een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm en niet zwaarder dan 2 kg kunnen gemakkelijk meer per briefpost. Hierdoor kun je namelijk kosten besparen, omdat de briefpost vele malen goedkoper is dan pakketpost. Daarbij is de ontvanger niet afhankelijk van een vast aflevertijdstip, omdat het pakketje gewoon via de brievenbus wordt afgeleverd. Wil je weten welke formaten geschikt zijn voor de briefpost? Neem dan een kijkje op de productpagina. Op elke pagina staat apart vermeld of het artikel wel of niet geschikt is voor de briefpost.

Duurzame verpakkingen en volledig recyclebaar

Voor VerpakkingenXL zijn milieuvriendelijke producten zeer belangrijk. In onze shop kun je altijd terecht voor duurzame verpakkingen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het milieu. Onze boekverpakkingen zijn daarom ook volledig recyclebaar en vaker dan één keer te gebruiken. Neem dan een kijkje op de product pagina. Op elke pagina staat apart vermeld of het artikel wel of niet geschikt is voor de briefpost.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »