Terug

Adviesafspraak

Wij begrijpen dat de juiste verpakking essentieel is voor de bescherming én de presentatie van jouw producten. In onze webshop vind je een breed assortiment met verschillende soorten verpakkingsmaterialen. Dit zijn allemaal standaard verpakkingsproducten die wij ruim op voorraad houden zodat wij deze snel kunnen leveren. Heb jij echter een specifieke verpakkingsvraag waar geen standaard oplossing voor is? Dan helpen wij je graag met maatwerk. Dit doen wij met een adviesgesprek. Ook wanneer je grotere afnames wilt doen, kunnen wij je helpen via zo'n adviesgesprek. Heb jij een vraag die niet kan wachten, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe werkt zo'n adviesgesprek?

  1. Via onderstaand formulier selecteer je een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.
  2. Selecteer welke manier van afspreken jouw voorkeur heeft: videobellen, een telefoongesprek of een fysieke afspraak
  3. Bij de laatste stap laat jij jouw gegevens achter en daarnaast kan je hier extra informatie doorgeven zodat wij de afspraak alvast voor kunnen bereiden.
 

 

In onze showroom, op locatie of via een (video)telefoongesprek

Wij begrijpen dat jouw tijd schaars is en daarom bieden wij de mogelijkheid om deze afspraak via een videogesprek plaats te laten vinden. Dit werkt vaak het meest efficiënt en deze afspraken kunnen ook vaak snel ingepland worden. Wil jij de producten echter eerst zien, voelen of ruiken? Of wil jij ons juist laten zien wat er verpakt moet worden? Dan kan het handig zijn om een fysieke afspraak te plannen. Dit kan op onze kantoorlocatie, maar het is ook mogelijk om op locatie bij jou langs te komen. Neem hiervoor contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »