Terug

Onze betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden van VerpakkingenXL.nl

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij verschilllende betaalmogelijkheden aan. Heeft u als inkoper enkel de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen middels een inkoopopdracht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

iDEAL

Met iDeal kunt u via uw eigen digitaal bankieren omgeving betalen, ook krijgt u een betalingsreferentie. Uw bestelling voor noppenfolie betaalt u dus heel gemakkelijk met iDEAL. Bovendien is het veilig omdat u de betaling moet bevestigen met uw elektronische handtekening.

Overboeking

Een overboeking wordt ook wel een overschrijving of bankoverschrijving genoemd en met deze betaalmethode kan er nationaal en internationaal betaald worden. Het totaalbedrag van uw bestelling kunt u na het plaatsen van de bestelling overmaken op onze bankrekening onder vermelding van uw ordernummer. De bankgegevens treft u op de bestelbevestiging en op onze contactpagina aan. Na ontvangst van de betaling op onze rekening wordt uw bestelling direct verzonden.

Biller

Wij bieden de mogelijkheid aan om achteraf te kunnen betalen (betalen op rekening) via Biller. U heeft dan een betaaltermijn van 30 dagen en kan tot maximaal € 5.000,- bestellen.

Paypal

Paypal is een tussenpersoon voor betalingen tussen personen, online verkopers en webshops. Voor het betalen van uw bestelling met Paypal heeft u alleen e-mailadres nodig. Dit e-mailadres kunt u registreren bij Paypal en vanaf uw bankrekening of creditcard kunt u geld storten op uw Paypal rekening.

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor Belgische klanten bieden wij de betaalmethode Bankcontact/Mister Cash aan. U wilt online shoppen met uw Bancontact of MisterCash kaart? U geeft eerst een aantal gegevens van uw kaart in op de website. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen.

Creditcard

Bij Specishops kunt u betalen met creditcards van o.a. MasterCard en Visa. De betaling verloop uiteraard veilig via een SSL server. Na goedkeuring van de betaling wordt de bestelling direct verzonden.

Bug betaaldienst Klarna: duizenden klanten toegang tot accounts van andere  gebruikers, wat betekent dit voor jou? - Opgelicht?! - AVROTROS programma  over oplichting en fraude en bedrog Klarna (achteraf betalen) 

Klarna voert voor VerpakkingenXL.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via de e-mail of Klarna app ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »