Terug

Pinrollen

Je vind bij ons een breed assortiment pinrollen. Altijd BPA vrij en beschikbaar in verschillende lengtes, diameters en diktes.

Filters

Pinrollen

Bij ons vind je altijd topkwaliteit kassarollen voor jouw betaalautomaten. Onze selectie pinrollen, vervaardigd uit hoogwaardig thermisch papier, garandeert een vlekkeloze en duidelijke afdruk van jouw transacties. Onze rollen zijn geschikt voor veel pinapparaten en voldoen aan de specifieke eisen van jouw bedrijf.

Met pinrollen van VerpakkingenXL kies je voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Geen zorgen meer over het snel op moeten vervangen van rollen of onleesbare bonnen. Onze rollen zorgen ervoor dat elke transactie duidelijk geregistreerd wordt, wat bijdraagt aan een vlotte klantenservice.

Onze pinrollen zijn altijd BPA vrij

Bij VerpakkingenXL vinden we veiligheid en duurzaamheid belangrijk in onze producten, vooral bij alledaagse benodigdheden zoals pinrollen. Vanaf 2 januari 2020 bieden wij alleen pinrollen zonder BPA aan vanwege nieuwe EU-regelgeving.

Deze verandering laat zien dat we om gezondheid en milieu geven. BPA, eerder gebruikt in thermisch papier, kan gezondheidsrisico's veroorzaken. Onze pinrollen zijn daarom veilig voor zowel gebruikers als klanten.

We zijn overgestapt op BPA-vrij papier voor bonnen en etiketten. Hiermee voldoen we aan regelgeving. Ook voldoen we aan de verwachtingen van milieubewuste consumenten en bedrijven. Kies voor VerpakkingenXL voor jouw pinrollen en draag bij aan een veiliger en duurzamer bedrijfsleven.

Hoe de juiste pinrol te kiezen

Kies de juiste pinrol zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je transacties soepel verlopen. Let op belangrijke aspecten. Let op de maat en specificaties van je pinapparaat; niet elke pinrol past in elk apparaat.

Kijk naar de breedte, diameter en kerngrootte van de rol die je apparaat nodig heeft. Overweeg ook de lengte van de rol voor jouw bedrijfsvolume; frequent wisselen kan inefficiënt zijn.

Daarnaast is het materiaal van belang; kies voor BPA-vrij thermisch papier voor gezondheids- en milieuredenen.

Let goed op de kwaliteit van het papier. Controleer hoelang het papier meegaat. Vooral als bonnen lang bewaard moeten worden. Door deze factoren in overweging te nemen, vind je de perfecte match voor jouw zakelijke behoeften. Heb jij naast pinrollen ook nog andere kantoorartikelen nodig? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Verschillende lengtes en diameters bij VerpakkingenXL

Ontdek onze vele maten en specificaties voor verschillende merken en modellen pinapparaten op de markt. Van kleine ondernemingen tot grote retailers, VerpakkingenXL biedt de pinrol oplossing die jij nodig hebt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »