Terug

Waarschuwingstape

Verschillende soorten waarschuwingstape. Voor het aanduiden van breekbare producten, gevaarlijke situaties of om gebieden af te bakenen.

Filters

Waarschuwingstape

Waarschuwingstape kan worden gebruikt wanneer er potentiële gevaren aanwezig zijn die mensen moeten weten voordat ze een bepaald gebied betreden. Of bijvoorbeeld wanneer een pakket breekbare inhoud heeft. Zo zijn mensen gewaarschuwd om hier extra voorzichtig mee om te gaan.

Waarschuwingstape gebruiken in verschillende situaties

Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin waarschuwingstape, of markeringstape kan worden gebruikt:

  • Bij het aangeven van gebieden waar elektriciteitsdraden of gasleidingen zich bevinden
  • Bij het afbakenen van gebieden waar gevaarlijke stoffen of chemicaliën worden opgeslagen of gebruikt
  • Bij het aangeven van gebieden die als afgesloten of privé worden beschouwd
  • Bij het waarschuwen voor mogelijke gevaren zoals brand, explosies, of biologische agentia
  • Bij het afbakenen van afgesloten gebieden of wegen waar alleen personeel of specifieke groepen personen toegang hebben
  • Bij het waarschuwen op een verpakking dat de inhoud fragiel of breekbaar is.

Het is belangrijk om te onthouden dat waarschuwingstape alleen effectief is als deze duidelijk zichtbaar is en de juiste boodschap bevat voor de specifieke situatie. In geval van twijfel, is het beter om te veel waarschuwingstape te gebruiken dan te weinig.

Waarschuwingstape breekbaar voor fragiele producten

Breekbare tape kan worden gebruikt bij het versturen van pakketjes om te waarschuwen voor de inhoud van het pakket. De tape bevat duidelijke waarschuwingsteksten zoals "Fragile" of "Breekbaar", die aangeven dat het pakket breekbaar is.

Dit helpt om de aandacht van de vervoerder en de ontvanger te trekken en hen te waarschuwen voor de noodzaak om extra voorzichtig te zijn bij het vervoer en de afhandeling van het pakket. 

Het is belangrijk om te onthouden dat breekbare tape alleen effectief is als het pakket ook op een geschikte manier is verpakt. Dit betekent dat het pakket moet worden ingepakt met voldoende beschermingsmaterialen, zoals schuim, bubbeltjesplastic of kranten, om te voorkomen dat de inhoud beschadigd raakt tijdens transport.

Het is ook belangrijk om de juiste tape te gebruiken, breekbare tape is specifiek ontworpen om de aandacht te trekken dat de inhoud van het pakket breekbaar is. Andere soorten tape zoals normale kartontape of duct-tape zijn vaak niet specifiek ontworpen voor dit doel.

Waarschuwingstape binnen 24 uur geleverd

Wil je graag waarschuwingstape kopen? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL. Wij leveren de tape al de volgende dag wanneer je de bestelling voor 23:59 plaatst. Zo kun jij snel al jouw breekbare pakketjes op de post doen, gevaarlijke gebieden markeren of gebieden afbakenen. 

Tip: Gebruik een tape dispenser om het afrollen van de waarschuwingstape soepel en makkelijk te laten verlopen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »