Terug

Opvulchips

Opvulchips zijn een handig opvulmateriaal voor dozen omdat ze licht van gewicht zijn, ruimtebesparend, stevig en gemakkelijk aan te passen aan de vorm van het product dat ze beschermen.

Filters

Opvulchips

Opvulchips zijn een ideale methode om lege ruimtes in kartonnen dozen op te vullen. Naast het opvulmateriaal functioneren de chips ook als schokdemper Hiermee worden producten optimaal beschermd tijdens het transport van goederen. Het is dan ook een veelgebruikt artikel bij zwaardere producten en elektronica, die wat extra bescherming nodig hebben. 

Wat zijn kenmerken van de chips?

Flo-pak zijn verpakkingschips in een holle 8-vorm en zijn gemaakt van polystyreenschuim. Door de afmeting en flexibiliteit vormt dit materiaal zich naar het product wat het onmogelijk maakt voor de inhoud om te schuiven.

Een ander pluspunt is het lage gewicht. Dit maakt het gemakkelijk om te gebruiken als verzendmateriaal. Dankzij het lage gewicht krijgt het pakket nauwelijks extra verzendkosten. Het wordt dan ook erg veel gebruikt als beschermmateriaal tijdens transport. De opvulchips zijn geurloos en het pluist niet, dit zal dus niet schadelijk zijn voor de producten die je verpakt.

Opvulchips als verpakkings- of inpakmateriaal

Opvulchips zijn een uitstekende keuze als verpakkings- of inpakmateriaal voor een aantal redenen. Ten eerste zijn ze licht van gewicht, wat betekent dat ze niet veel ruimte innemen in de verpakking en het verzenden van producten niet duurder maakt. 

Ten tweede zijn ze stevig en beschermen ze producten tijdens transport tegen schokken en stoten. Bovendien zijn opvulchips gemakkelijk te gebruiken en kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de vorm van het product dat ze beschermen.

Een ander voordeel van opvulchips is dat ze milieuvriendelijk zijn. Ze zijn gemaakt van een biologisch afbreekbaar poeder dat na gebruik gemakkelijk kan worden opgeruimd en afgevoerd. Dit maakt ze tot een goede keuze voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Witte opvulchips en biologisch afbreekbaar

Wil je graag opvulchips kopen? Wij bieden twee soorten aan. Dit zijn destandaard- en debiologisch afbreekbare opvulchips. Het grote verschil is dat de bio variant biologisch afbreekbaar is, en hiermee is het geschikt voor recycling.

Wanneer de chips in contact komen met micro-organismen zal het worden afgebroken. Deze chips zijn namelijk samengesteld uit zetmeel. De opvulchips bieden wij aan in zakken van 500 liter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »