Terug

Noppenfolie voor isolatie

Bescherm uw ruimte tegen de kou en bespaar op energiekosten met onze isolatie noppenfolie. Het gebruik is eenvoudig. Wij hebben noppenfolie voor isolatie in verschillende soorten en maten.

Filters

Noppenfolie voor isolatie

Isoleren wordt steeds belangrijker. Dit komt doordat energieprijzen stijgen en duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Minder energie verbruiken om te verwarmen of te koelen is daarom belangrijk. Isoleren is een van de meest rendabele manieren om minder energie te verbruiken. Noppenfolie voor isolatie helpt hier goed bij. 

Noppenfolie isolatie door middel van stilstaande lucht

Isoleren wordt eigenlijk altijd gedaan door middel van stilstaande lucht. Dit is namelijk de beste manier van isoleren. Of er nu glaswol, luchtzakken of noppenfolie gebruikt wordt, er wordt altijd stilstaande lucht gecreëerd welke zorgt voor de isolatie. Het materiaal kan aangebracht worden in de kruipruimte, de spouwmuur of tegen het dak. Na het aanbrengen wordt er direct bespaard op de energiekosten en daarnaast neemt het woongenot toe. Een goed geïsoleerd huis levert namelijk meer woongenot en comfort.

Isoleren vanwege hogere energiekosten

De energienota wordt helaas elke maand hoger. In één jaar tijd is de gemiddelde rekening hiervoor 86 procent hoger geworden. Veel huishoudens zetten de thermostaat inmiddels een graad lager, maar goed isoleren zorgt ervoor dat dit niet eens nodig is. Door goed te isoleren blijft de warmte langer in de woning. Ook in de zomer wordt hiervan geprofiteerd. De warme blijft dan juist langer buiten. Dit betekent dat de Cv-ketel minder gas hoeft te gebruiken of de airco installatie minder stroom verbruikt. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Noppenfolie met aluminium voor reflectie

Naast de stilstaande lucht in de bubbels van de noppenfolie, wordt er ook gebruik gemaakt van aluminium. Noppenfolie met aluminium zorgt voor reflectie. De warmtestralen worden gereflecteerd en blijven daarom in (of juist buiten) de woning. Zorg er altijd voor dat er ruimte is tussen de folie en de vloer, de muur of het dak. Deze ruimte is weer een extra laag met lucht en daarnaast kan er hierdoor beter gereflecteerd worden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »