Terug

Stretchfolie

Filters

Stretchfolie

Stretchfolie voor veilig verpakken

Stretchfolie beschermt je producten die op een pallet, kar of wagen staan. Doordat de folie licht rekbaar is, kan deze gemakkelijk om producten of dozen gewikkeld worden. Hierdoor staan de producten stevig op elkaar en door de folie vast te maken aan de kar of de pallet kan de lading niet gaan schuiven. Hoewel de meest gebruikte naam voor dit product stretchfolie is, wordt het ook wel een wikkelfolie of palletfolie genoemd. Er wordt meestal gekozen voor transparante folie omdat de producten dan goed zichtbaar zijn.

Zwarte stretchfolie voor veiligheid

Zoals gezegd is de meest verkochte stretchfolie transparant van kleur, omdat dan voor iedereen zichtbaar is wat er onder de folie zit. Toch is dit niet altijd gewenst. Wanneer op een pallet bijvoorbeeld dure apparatuur staat en het niet gewenst is dat iedereen dit weet, kan er gebruikt gemaakt worden van zwarte folie. Dit zorgt ervoor dat de lading niet voor iedereen zichtbaar is en dat mogelijke diefstal wordt tegengegaan.

Lage prijzen en ruime voorraad

Stretchfolie zorgt voor een optimale bescherming. De folie wordt verkocht van het merk Activa. Een bekend en betrouwbaar merk op het gebied van verpakkingsmaterialen. De folie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Zo is er een lightbasic en power variant. De light variant is geschikt voor een palletlading tot 600 kilo en heeft een dikte van 17 my. De basic variant dekt een lading tot 800 kilo heeft een dikte van 20 my. De power variant dekt een lading tot wel 1200 kilo en beschikt over een dikte van 23 my. De power variant is te verkrijgen in een zwarte- en transparante kleur. Heb je vragen over onze folie en wil je graag meer weten over dit verpakkingsmateriaal? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies. Wij helpen je graag met het verwezenlijken van je wensen.

Video: Verschillende rollen stretchfolie

 

Interessante artikelen:

6 voorbeelden voor het gebruik van stretchfolie

> Waarom gebruik je stretchfolie?
> Veilig verzenden met stretchfolie

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »