Terug

PAASACTIE 10% KORTING OP ALLES - GEBRUIK KORTINGSCODE PASEN2024

Stretchfolie; wat is het en welke heb ik nodig?

Stretchfolie; wat is het en welke heb ik nodig?

Stretchfolie is ideaal om een volle pallet te verpakken. De folie zorgt er namelijk voor dat de palletlading stevig vast blijft zitten. Maar welke folie kun je dan het beste gebruiken?

Stretchfolie is licht rekbaar waardoor het gemakkelijk om een pallet gewikkeld kan worden. Dit kun je gewoon handmatig doen, maar er bestaan ook speciale machines die het voor je kunnen doen. Uiteraard is zo'n machine niet nodig als je een enkele keer een pallet verpakt. Verpak je er meer dan 15 per dag? Dan is een palletwikkelaar wellicht een goede uitkomst.

Bekijk hier de verschillende wikkelmachines uit ons assortiment >> 

Welke stretchfolie heb ik nodig?

In onderstaand schema kun je precies zien welke variant je het beste kan gebruiken. De lading (aantal kg) van de pallet geeft aan welke stretchfolie je het beste kan gebruiken.

 

Wikkelfolie dispenser

Indien je handmatig stretchfolie wilt gaan gebruiken is een dispenser aan te raden. De dispenser kan verschillende diktes folie verwerken. Tevens is het ook mogelijk om mini rollen stretchfolie eraan te koppelen.
De dispenser heeft aan de bovenkant een handvat en heeft aan de zijkant een gebogen handvat zodat het gemakkelijk vast te houden is.

Bekijk het productieproces

Onze wikkelfolies worden uitsluitend gemaakt door hoogwaardige machines.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »