Terug

Omsnoeringsapparaten

Moet jij grote hoeveelheden verpakken en omsnoeren? Dan is het handig om een omsnoeringsapparaat te gebruiken. Bij VerpakkingenXL hebben wij een ruim assortiment omsnoeringsapparaten. Van handmatig tot geautomatiseerd.

Filters

Omsnoeringsapparaten

Een omsnoeringsapparaat is een essentieel onderdeel van elke productielijn en logistieke afdeling. Het zorgt ervoor dat producten en pakketten efficiënt en veilig verpakt worden. Het gebruik van een omsnoeringsapparaat is niet alleen efficiënter dan het handmatig verpakken met tape of een strapping machine, maar het resultaat is ook veel professioneler en aantrekkelijker.

Wat is een omsnoeringsapparaat en hoe werkt het?

Een omsnoeringsapparaat is een machine die producten of pakketten automatisch verpakt met PET, PP of papieren omsnoeringsband. De band wordt om het product of pakket gewikkeld en vervolgens verlijmd, gesoldeerd of verzegeld met een warmte-element. Dit zorgt voor een stevige en veilige verpakking die bestand is tegen externe invloeden, zoals stoten, schokken en weersomstandigheden.

Verschillende soorten omsnoeringsapparaten

Er zijn verschillende soorten omsnoeringsapparaten beschikbaar, die elk specifieke toepassingsgebieden hebben. Hieronder bespreken we de drie meest populaire soorten:

Handomsnoeringsapparaten

Handomsnoeringsapparaten zijn de meest eenvoudige en betaalbare omsnoeringsapparaten. Ze worden aangedreven door de gebruiker en zijn ideaal voor kleine productielijnen en logistieke afdelingen die niet veel producten verpakken.

Half-automatische omsnoeringsapparaten

Half-automatische omsnoeringsapparaten zijn sneller en efficiënter dan handomsnoeringsapparaten, maar nog steeds niet volledig geautomatiseerd. Het apparaat verpakt het product automatisch, maar de gebruiker moet het apparaat handmatig laden en ontladen.

Volledig automatische omsnoeringsapparaten

Volledig automatische omsnoeringsapparaten zijn de meest efficiënte omsnoeringsapparaten en ideaal voor grote productielijnen en logistieke afdelingen. Het apparaat verpakt het product automatisch en de gebruiker hoeft alleen de band aan te vullen.

Omsnoeringsapparaat kopen? Bestel bij VerpakkingenXL

Wil je graag een omsnoeringsapparaat kopen? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL. Met een omsnoeringsapparaat vergroot jij de efficiëntie binnen jouw bedrijfsvoering en bundel jij pakketten, pallets of ander materiaal razendsnel. 

Wij kunnen omsnoeringsapparaten razendsnel leveren. Wanneer jij de bestelling voor 23:59 besteld. Dan wordt deze zelfs de volgende dag al geleverd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »