Terug

Draagtassen bedrukken

Wil jij papieren draagtassen bedrukken? Of je nou grote of kleine oplages nodig hebt, wij hebben altijd de juiste oplossing. Wij kunnen in eigen huis digitaal bedrukken vanaf 200 stuks. Grote aantallen kunnen wij offset bedrukken direct vanuit de fabriek.

Filters

Draagtassen bedrukken

Een papieren tas met een eigen bedrukking zorgt voor een enorme attentiewaarde. Bezoekers van jouw winkel of showroom lopen door de stad met een papieren tas waar jouw logo op staat, een mooi stukje reclame. Omdat papieren tassen door veel aanbieders met een offset druk worden aangeboden, zijn de eenmalige vaak hoog. Omdat wij digitaal bedrukken, zijn er geen eenmalige kosten en kunnen wij al voor een scherpe prijs bedrukken vanaf een afname van 100 tassen.

Papieren tas bedrukken offset

Zoals wij hiervoor al aangaven wordt er nog veel gebruik gemaakt van offset drukken voor het maken van papieren tassen met een eigen logo. Voor het drukken middels offset moeten er aluminium drukplaten worden gefabriceerd met jouw ontwerp daarop. Voor elke kleur moet er een aparte plaat gemaakt worden. Met een laser worden de platen vervolgens belicht en wordt er gedrukt. Omdat er dus platen gemaakt moeten worden voordat de artikelen bedrukt kunnen worden, heeft deze manier van drukken hoge opstartkosten. Pas vanaf een afname van vele duizenden stuks, kan dit interessant worden. Wanneer je een kleine aanpassing op het ontwerp wilt doen, omdat je bijvoorbeeld verhuisd bent of een speciale aanbieding hebt, moeten er opnieuw eenmalige kosten gemaakt worden.

Bedrukte papieren tas digitaal

Wij bedrukken onze tassen meestal digitaal. Dit doen wij met onze eigen digitale printer. Het voordeel is dat er geen eenmalige kosten in rekening worden gebracht. Er zijn geen opstartkosten en wij kunnen daarom al voor scherpe prijzen bedrukken vanaf 100 tassen. Omdat wij dit digitaal doen, kunnen wij het ontwerp gemakkelijk aanpassen. Heb jij een tijdelijke speciale aanbieding en wil jij dit op de tassen vermelden? Geen probleem, het ontwerp kan gemakkelijk aangepast worden. De bedrukking doen wij fullcolor. Dat betekent dat je niet hoeft te kiezen uit een paar kleuren. Alle kleuren kunnen wij printen en daardoor is elke ontwerp op de tassen te plaatsen. Jij hoeft ons enkel een pdf bestand te sturen van het ontwerp, wij doen de rest. De kwaliteit van de print is hoog. Wanneer je op de tas een QR-code wilt plaatsen, is deze goed te scannen.

Papier draagtas snel bedrukt en in huis

Naast de eerder genoemde voordelen, heeft het bestellen van papieren draagtassen en het digitaal bedrukken nog een voordeel: de snelheid. Omdat wij niet eerst platen moeten produceren, kunnen wij snel schakelen. De tassen hebben wij in grote aantallen in voorraad en ook het printen doen wij in-huis. Wij kunnen daarom snel leveren, eventueel binnen 1 werkdagen. Neem hiervoor contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »