Terug

Antivermoeidheidsmatten

Deze matten zijn ontworpen om de druk op onze voeten, benen en rug te verminderen, wat resulteert in minder vermoeidheid en meer energie gedurende de dag. Handig voor als je veel moet staan op de werkvloer.

Filters

Antivermoeidheidsmatten

Wanneer je ooit in een magazijn hebt gewerkt en de hele dag op een harde vloer hebt gestaan, dan weet je dat een beetje comfort in plaats van de harde ondergrond geen overbodige luxe is. Het langdurig staan op een harde ondervloer, zorgt ervoor dat je lichaam vermoeid raakt en de spieren en gewrichten verslappen. Het gebruik van antivermoeidheidsmatten gaat dit tegen. Hierdoor ervaar je veel meer gemak tijdens bijvoorbeeld het inpakken van dozen

Lucht in de antivermoeidheidsmat

Doordat er lucht in deze matten zit, voelt het zachter aan. Doordat de lucht in de mat zich continu verplaatst, moet je lichaam zich stabiliseren en dit zorgt voor een actievere houding. Aan het eind van de dag kan je echt merken dat je meer energie hebt.

Antivermoeidheidsmatten in klasse 3 en klasse 4

Voor magazijnen waarin de hele dag gestaan wordt, is de klasse 4 mat speciaal ontworpen. Deze heeft een traanplaat motief en is gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal waardoor deze lang meegaat.

Intensief gebruik op de magazijnvloer is dus geen enkel probleem. Wordt er slechts een paar uur per dag gewerkt en is de belasting niet intensief? Dan is een klasse 3 mat ook al voldoende. Staand werken is geen enkel probleem meer met deze matten.

De antivermoeidheid mat bij de kapper

Steeds meer mensen die staand hun werk uitoefenen, ontdekken de voordelen van deze matten. Waar enkele jaren geleden deze matten alleen gebruikt werden in magazijnen bij de inpaktafels, worden nu zelfs matten geplaatst in kapsalons.

De gezondheid van het personeel is natuurlijk enorm belangrijk en wanneer dit eenvoudig verbeterd kan worden, met een mat, dan is dat natuurlijk erg fijn. Daarnaast gaat de mat natuurlijk vermoeidheid tegen doordat het lichaam door de lucht in de mat continu wordt bewogen. Hierdoor wordt de doorbloeding versterkt en worden mensen minder snel vermoeid.

Antivermoeidheidsmat kopen? Binnen 24 uur geleverd

Wil je graag antivermoeidheidsmat kopen? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL. Wij hebben een enorm assortiment in antivermoeidheidsmatten en andere magazijnartikelen. Wil jij jouw medewerkers voorzien van een prettige werkomgeving? Bestel voor 23:59 en je krijgt de bestelling de volgende dag al geleverd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »