Terug

A4

Filters

A4

A4 Enveloppen van VerpakkingenXL

Onze A4 enveloppen behoren tot de beste op de markt! Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw documenten keer op keer in de best mogelijke staat op hun bestemmingaankomen.Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat ze niet snel scheuren of verslijten. Wat de a4 enveloppen ideaal maakt voor veelvuldig gebruik. We hebben een breed scala aan envelopformaten en kleuren en breiden ons assortiment voortdurend uit om aan alle klanten te voldoen!

Waarom kiezen voor A4 enveloppen?

A4 enveloppen zijn niet alleen een van onze meest populaire envelopformaten. Maar een nietje op elk bureau. Als u op een kantoor werkt en documenten op A4 formaat verzendt of ontvangt, is het logisch dat u het product zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom bieden wij dezelfde dag verzendingsopties op onze a4 enveloppen. U kunt zelfs kiezen voor levering de volgende dag als u iets dringend nodig heeft. Onze bezorgservice voor dezelfde dag betekent dat u ze binnen enkele uren na het plaatsen van uw bestelling ontvangt. Dus er is helemaal geen lange wachttijd met onze diensten. Waarom wachten op een andere dag als u de a4 enveloppen vandaag kunt hebben? Dit kan vooral handig zijn als u een kantoor runt en dingen snel gedaan wilt zien. Ze noemen het tenslotte niet voor niets business.

Drie geweldige stijlen

A4 enveloppen zijn een van de gangbare envelopformaten. Samen met C5 en C6. Alle drie de formaten hebben hun plaats bij het professioneel verzenden van documenten, maar het kiezen van het formaat dat het beste voor u werkt. Hangt natuurlijk af van wat u erin wilt stoppen. Als u bijvoorbeeld een dik zakelijk rapport door de stad of het land stuurt, zullen de A4 enveloppen zeker te klein zijn. Kies in plaats daarvan de C4 enveloppen of de grotere C5  of C6 envelop. Als uw papier van Letter-formaat korter is dan 8 1/2 inch (zoals een halve pagina met papier van Letter-formaat). Past het mooi in een #10 zakelijke envelop.

Hoe het juiste papiergewicht te selecteren

Er zijn veel verschillende soorten papiergewichten. Maar ze kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: A of B. Enveloppen uit de A-serie hebben meestal een dikte tussen 9 en 13 ounces per vierkante meter (gsm). Terwijl A4 enveloppen uit de B-serie variëren van 8,3 tot 17 g/m². Een typische kantoorprinter kan maximaal 300 g/m² aan. Dus als u op zwaarder papier afdrukt, moet u contact met ons opnemen voor verder advies over de a4 enveloppen. Houd er rekening mee dat envelopvoeringen zowel de sterkte als de transparantie kunnen beïnvloeden. Daarom gebruiken we alleen plastic op onze A4 enveloppen en papier op onze C5/DL-enveloppen.

Heb ik de A4 enveloppen of een ander formaat nodig?

Het hangt af van wat u verzendt. Als u een envelop nodig hebt voor een zakelijke brief of marketingstuk, dan zijn de A5 enveloppen of de A4 enveloppen het beste. De a4 enveloppen meten 240 x 310 mm en zijn ongeveer 13 x 9 inch groot. Neem voor een ansichtkaart of ander marketingmateriaal een C6-envelop. Deze is 85 mm bij 125 mm en 5 1/8 x 7 inch groot. Voor foto's of kleiner marketingmateriaal raden we een B5-envelop (215 x 148 mm) aan. En als u iets plat wilt verzenden (zoals vellen papier). Koop dan een A6-envelop van 105 x 148 mm en 4 3/8 x 5 1/2 inch. Dus de A4 enveloppen zullen altijd handig zijn.

Onze webshop biedt A4 enveloppen aan!

Met trots bieden wij u een enorme selectie A4 enveloppen van de beste kwaliteit. Of het nu voor zakelijke of privé doeleinden is. Wij hebben alle soorten A4 enveloppen voor u. Welk
type heeft uw voorkeur? Effen met raam of transparant? Misschien gepersonaliseerd met uw logo, ontwerp of naam en adres? Dat kan allemaal hier bij Verpakkingenxl.nl. Bestel vandaag
de a4 enveloppen nog. Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar als u vragen hebt of advies
nodig hebt over welk type envelop het beste bij u past.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »