Terug

Staalband

Een staalband is perfect voor het omsnoeren van zware lading. Doordat een staalband erg stevig is en weinig elasticiteit heeft. Blijven goederen goed op zijn plek staan.

Filters

Staalband

Staalband is speciaal ontworpen om zware objecten vast te zetten. Doordat het materiaal een enorme stevigheid heeft en weinig flexibiliteit zet het pallets of producten muurvast. 

Hoe gebruik je een staalband?

De staalband enkelvoudige wikkeling (EW) is toepasbaar in combinatie met zowel handapparaten als machines, en is de sterkste manier van omsnoeren, met en zonder metalen sluitzegels. De zijkanten van het staalband zijn afgebraamd en het oppervlak is van een waslaag voorzien, zodat gebruiksgemak en een hoge spanmogelijkheid gewaarborgd blijven.

Mede door de hoge spankract (750 Newton) is de band bij uitstek geschikt voor het omsnoeren van zware producten of producten met scherpe kanten zoals beton, tegels, bakstenen en ijzer. Doordat de band voorzien is van zwart gelakt staal, roest de staalband niet. Dit is belangrijk, omdat op deze manier het product wat omgesnoerd is, mooi en goed blijft.

Staalband kopen? Bestel bij VerpakkingenXL

Bij VerpakkingenXL hebben wij staalbanden in verschillende formaten. Moet jij zware producten verpakken zoals beton, tegels of bakstenen? Bestel dan een staalband bij VerpakkingenXL. Wij hebben ook andere omsnoeringsbanden ruim op voorraad. Wanneer je de bestelling voor 23:59 plaatst. Dan wordt deze zelfs de volgende dag al geleverd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »