Terug

Houtvezelpallets

Houtvezelpallets kan je - ook buiten Europa - gemakkelijk verhandelen en verschepen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk stapelbaar wat ruimte bespaart in het magazijn. Bij ons geen hoge verzendkosten of minimale orderwaarde.

Filters

Houtvezelpallets

Onze houtvezelpallets zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook bijzonder efficiënt in gebruik. Gemaakt van gerecyclede materialen, bieden ze een groen alternatief voor traditionele houten of plastic pallets. Ze zijn licht van gewicht, wat helpt om verzendkosten te besparen, terwijl ze toch sterk genoeg zijn om zware lasten te dragen.

ISPM15 Erkend: klaar voor wereldwijde export

Een belangrijk voordeel van onze houtvezelpallets is hun ISPM15-certificering. Dit betekent dat ze zonder extra behandelingen klaar zijn voor wereldwijde verzending. Ze zijn vrijgesteld van de fytosanitaire maatregelen die vereist zijn voor traditionele houten pallets, waardoor ze ideaal zijn voor export buiten Europa.

Ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk

Een ander opmerkelijk voordeel is de stapelbaarheid. Deze pallets zijn ontworpen om ruimte te besparen in het magazijn of transportvoertuig. Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen ze gemakkelijk en snel worden gestapeld, waardoor ze minimale ruimte innemen. Dit maakt ze ook perfect voor bedrijven die flexibiliteit nodig hebben in hun opslag- en verzendprocessen.

Veelzijdig en betrouwbaar

Wij begrijpen dat elke verzend- en opslagbehoefte uniek is. Daarom bieden we houtvezelpallets aan in verschillende maten en draagvermogens. Of u nu lichte producten verzendt of zware ladingen, onze pallets bieden de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die u nodig heeft.

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie

Stap over op houtvezelpallets en ervaar de voordelen van een duurzame, efficiënte en kosteneffectieve verzendoplossing. Bekijk onze producten en vind de perfecte houtvezelpallets voor jouw bedrijf.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »