Terug

Noppenfolie met toevoeging

Noppenfolie is een uitstekende keuze voor het beschermen van producten tegen krassen, stoten en andere schade tijdens transport. Bescherm je spullen extra met een toevoeging. Zoals noppenfolie met schuim, aluminium of kraft.

Filters

Noppenfolie met toevoeging
Noppenfolie is een zachte, flexibele verpakkingsmateriaal met kleine uitsteeksels, of "noppen", aan één of beide zijden. Het wordt vaak gebruikt om producten te beschermen tijdens transport en opslag. Noppenfolie is gemaakt van polyethyleen of polypropyleen en is stevig en duurzaam.
 
Het is ook gemakkelijk te gebruiken: de folie kan om het product heen worden gewikkeld en met tape of een elastiekje worden vastgezet. Noppenfolie is een uitstekende keuze voor het beschermen van producten tegen krassen, stoten en andere schade tijdens transport.

Noppenfolie als opvulmateriaal

Noppenfolie is ook een uitstekende keuze als opvulmateriaal voor dozen. De noppen helpen om producten op hun plaats te houden tijdens transport en voorkomen dat ze rondschuiven en tegen elkaar stoten.

Bovendien is noppenfolie licht van gewicht, wat betekent dat het niet veel ruimte inneemt in de doos en de verzendkosten niet verhoogt. Noppenfolie is gemakkelijk te snijden en te vormen, zodat het kan worden aangepast aan de vorm van het product dat het beschermt. Het is ook gemakkelijk te verwijderen en op te ruimen na gebruik.

Noppenfolie met toevoeging zorgt voor een extra beschermlaag

Noppenfolie met toevoeging biedt een extra laag bescherming. Binnen onze webshop hebben wij verschillende varianten aan noppenfolie met toevoeging. Zoals:

  • Noppenfolie met schuim
  • Noppenfolie met kraft
  • Noppenfolie met aluminum
  • Antistatische noppenfolie
  • Uv-bestendige noppenfolie

Noppenfolie met schuim

Het gebruik van noppenfolie met schuimfolie kan een effectieve manier zijn om producten te beschermen tijdens transport en opslag. Schuimfolie is gemaakt van een zacht, sponzig materiaal dat producten op hun plaats houdt en beschermt tegen schokken en stoten.

Noppenfolie heeft een soortgelijk effect, maar biedt ook extra bescherming tegen krassen en andere oppervlakteschade. Samen vormen deze twee verpakkingsmaterialen een stevige barrière rond het product om beschadiging te voorkomen. Het gebruik van noppenfolie in combinatie met schuimfolie kan een goede keuze zijn voor producten die extra bescherming nodig hebben tijdens transport en opslag.

Noppenfolie met kraft

Het gebruik van noppenfolie met kraft kan een effectief verpakkingsmateriaal zijn voor het verzenden of opslaan van producten. Kraft is een stevig, duurzaam papiermateriaal dat vaak wordt gebruikt voor verpakkingsdoezen. Noppenfolie biedt extra bescherming tegen schokken, stoten en andere oppervlakteschade.

Het gebruik van noppenfolie in combinatie met kraft kan een goede keuze zijn voor producten die extra bescherming nodig hebben tijdens transport of opslag. Bovendien kan het gebruik van noppenfolie ervoor zorgen dat producten beter op hun plaats blijven in de doos, wat het risico op beschadiging verkleint. Kraft is gemakkelijk te beschrijven en te personaliseren, wat het tot een aantrekkelijk verpakkingsmateriaal maakt voor bedrijven die hun merk willen uitdragen.

Noppenfolie met aluminium

Noppenfolie met aluminium kan ook worden gebruikt als isolatiemateriaal. Aluminium heeft goede isolatie-eigenschappen en kan helpen om warmte binnen te houden in de winter en buiten te houden in de zomer. Noppenfolie kan een extra laag van isolatie bieden en kan helpen om de temperatuurregulatie te verbeteren.

Het gebruik van noppenfolie met aluminium voor isolatie kan nuttig zijn in verschillende omgevingen, zoals in huizen, kantoren, winkels en andere gebouwen. Het kan helpen om energiekosten te besparen door de hoeveelheid energie die nodig is om de temperatuur te reguleren te verminderen. Noppenfolie met aluminium voor isolatie is gemakkelijk te gebruiken en kan op verschillende manieren worden aangebracht, afhankelijk van de specifieke behoeften van het gebouw.

Antistatische noppenfolie

Antistatische noppenfolie is een speciale soort noppenfolie die is ontworpen om elektrostatische ladingen te verminderen of te elimineren. Deze folie wordt vaak gebruikt voor het verpakken of transporteren van elektronische componenten en andere kwetsbare producten die gevoelig zijn voor schade door elektrostatische ladingen.

Antistatische noppenfolie is gemaakt van materialen die resistent zijn tegen elektrostatische ladingen en kan helpen om elektrostatische ladingen op te vangen of af te leiden. Dit kan helpen om elektronische componenten te beschermen tegen beschadiging door elektrostatische ladingen en kan ook helpen om te voorkomen dat stof en andere verontreinigingen op het product komen.

Antistatische noppenfolie is een uitstekende keuze voor het verpakken of transporteren van elektronische componenten en andere kwetsbare producten die gevoelig zijn voor schade door elektrostatische ladingen. Het biedt extra bescherming tegen schokken, stoten en andere oppervlakteschade en kan ook helpen om te voorkomen dat stof en andere verontreinigingen op het product komen.

Uv Bestendige noppenfolie 

UV-bestendige noppenfolie is een soort plastic folie met kleine noppen of uitstulpingen op een van de oppervlakken. Deze noppen creëren luchtlaagjes tussen de folie en het object waarop het wordt geplaatst, wat helpt om te isoleren en beschermen.

De UV-bestendigheid van de folie betekent dat het bestand is tegen blootstelling aan ultraviolette straling, wat het geschikt maakt voor gebruik in buitenomgevingen waar de folie blootgesteld kan worden aan direct zonlicht. De folie kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het beschermen van voertuigen tegen de elementen of het isoleren van koelkasten en vriezers.

Wil je weten waarvoor kraftpapier, schuimfolie of aluminium aan deze rollen is toegevoegd? Bekijk dan onderstaande video

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »