Terug

Omsnoeringsmachine

Een omsnoeringsmachine is een machine die wordt gebruikt voor het snel en efficiënt verpakken van producten. Het maakt gebruik van plastic band of papieren band om producten samen te bundelen en te beschermen tijdens transport en opslag.

Filters

Omsnoeringsmachine

Omsnoeringsmachines zijn uitermate geschikt voor het bundelen van pakketten. Een groot voordeel is dat er hierdoor wordt bespaart op verzendkosten. Alles kan in één worden verstuurd, waardoor de kosten gereduceerd blijven. De machines zijn geschikt voor het zekeren van een lading op pallets en het bundelen van diverse producten. 

Omsnoeringsmachines: in elke situatie wenselijk

Ons assortiment bestaat uit verschillende omsnoeringsmachines. De machines zorgen ervoor dat er een stukje zekerheid wordt ingebouwd in uw organisatie. Door het stevig vastzetten van ladingen zorgt u ervoor dat de goederen veilig worden afgeleverd bij uw klanten.

Het diverse aanbod aan machines biedt u de keuze uit: handmatige verpakkingsmachines, semi-automatische en volautomatische verpakkingsmachine en een vaste, verrijdbare omsnoeringsmachine. Kortom, voor elke situatie bestaat er een oplossing. De gewenste machine wordt dus gemakkelijk gevonden

Veilig en effectief verpakken

Omsnoeringsmachines zijn toepasbaar in (bijna) alle logistieke sectoren en zijn geschikt voor lichte, middelzware en zware ladingen. Onze omsnoeringsmachines worden daarom in veel organisaties gebruikt.

De machines zijn geschikt voor het horizontaal of verticaal omsnoeren van bijvoorbeeld: pallets, kisten en zakken. Veel voorkomende organisaties die gebruik maken van onze machines zijn: webshops, distributiecentra, groothandels en havens.

Vragen over omsnoeringsmachines

Vanzelfsprekend is het gebruikelijk dat u op voorhand vragen heeft over onze verpakkingsmachine. Daarvoor bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u voorzien van nog betere informatie, die aansluiten op uw behoeften.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »