Terug

Inpakpapier

Inpakpapier voor het beschermen, verpakken of verhuizen van producten. Verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten.

Filters

Inpakpapier

Inpakpapier is een onmisbaar verpakkingsmateriaal voor bedrijven en particulieren die producten willen verzenden of cadeaus willen geven. Het is een flexibel en betaalbaar materiaal dat kan worden gebruikt om producten te beschermen tijdens het transport en om cadeaus op een mooie manier in te pakken. Bij VerpakkingenXL hebben wij verschillende soorten inpakpapier beschikbaar.

Bescherm je producten met inpakpapier (verhuispapier)

Inpakpapier is een flexibel en handig verpakkingsmateriaal. Het materiaal is gemaakt van natronkraft en wordt gebruikt voor het verpakken van goederen met scherpe hoeken en randen. Het papier is scheurbestendig en uitermate sterk, erg handig wanneer je breekbare producten moet verpakken of versturen.

De voordelen van inpakpapier

Een van de belangrijkste factoren om in acht te nemen bij het kiezen van inpakpapier is het formaat. Inpakpapier is beschikbaar in verschillende formaten, van kleine rollen tot grote banen. Het formaat van het inpakpapier dat je kiest, hangt af van de grootte van het product dat moet worden verpakt en hoeveel inpakpapier je nodig hebt.

Als je bijvoorbeeld kleine cadeaus wilt inpakken, dan is een kleinere rol inpakpapier misschien voldoende. Maar als u grotere producten wilt verzenden, dan heb je wellicht meer inpakpapier nodig.

Bruin inpakpapier/ kraftpapier kopen?

Het bruine papier is voorzien van een ondoorzichtige laag. Dit heeft als voordeel dat het verpakte materiaal niet zichtbaar is en veilig verstuurd kan worden. Het kraftpapier is afbreekbaar en direct te gebruiken. Het materiaal is 100% recyclebaar en draagt bij aan een milieuvriendelijk en duurzaam klimaat.

Een rol inpakpapier is beschikbaar in allerlei soorten. Hoe hoger het gewicht, hoe sterker het verpakte materiaal is. Het papier wordt daarom ook veelvuldig gebruikt als opvulmateriaal. Vooral het dikkere verpakkingsmateriaal is geschikt voor grote en zware producten.

Ben je op zoek naar leuk inpakpapier om cadeautjes te verpakken? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment van cadeaupapier

Inpakpapier kopen? Profiteer van onze scherpe prijzen!

Ben je van plan om inpakpapier te kopen? Bestel dan direct via VerpakkingenXL! Wij bieden het papier aan voor een scherpe prijs. Zo kun je direct profiteren van een ruim aanbod in combinatie met de laagste prijs.

Ben je van plan om grote aantallen te bestellen? Maak dan gebruik van onze staffelkortingen. Het principe van staffelkortingen werkt als volgt: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er per staffel wordt berekend.

Bij VerpakkingenXL hebben wij ook een heleboel andere producten die jou helpen voor bij het inpakken en beschermen van spullen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »