Terug

Golfkarton

Golfkarton is het ideale inpakmateriaal voor uw producten. Het is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. Ons golfkarton is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en kan gemakkelijk worden gerecycled na gebruik. Bovendien biedt het uitstekende bescherming vo

Golfkarton

Golfkarton beschermt tegen schokken en krassen en wordt gebruikt als opvulling bij transport van van fragiele producten zoals lampen, glaswerk en metaal. Het materiaal wordt ook gebruikt om kanten en hoeken van meubilair, schilderijen en televisies te voorzien van bescherming.

Waarom golfkarton gebruiken als verpakkingsmateriaal?

Golfkarton is een veelgebruikt verpakkingsmateriaal vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Het bestaat uit drie lagen karton die op elkaar zijn geplakt, waarbij de binnenlaag is vormgegeven in golfvormen. Dit geeft het golfkarton extra stijfheid en sterkte, wat het ideale materiaal maakt voor het verpakken van zware of fragile producten.

Golfkarton is ook een milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. Het kan gemakkelijk worden gerecycled en is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, wat betekent dat het minder belastend is voor het milieu dan andere verpakkingsmaterialen.

Bovendien is golfkarton een betaalbaar verpakkingsmateriaal dat verkrijgbaar is in verschillende diktes en afmetingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het is eenvoudig te gebruiken en kan gemakkelijk worden op maat gemaakt door het te knippen, te plakken of te vouwen.

Kortom, golfkarton is een uitstekend verpakkingsmateriaal voor elk bedrijf dat op zoek is naar een sterk, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. Probeer het vandaag nog en ervaar het gemak en de voordelen van golfkarton als verpakkingsmateriaal.

Waar is golfkarton van gemaakt?

Golfkarton is opgebouwd uit twee lagen papier. Het materiaal wordt geproduceerd onder invloed van vocht, hitte en druk en beschikt over schokwerende eigenschappen. Het golfkarton is eenzijdige gegolfd en opgebouwd uit twee lagen papier.

De schokken worden opgevangen door de golven in het karton. De ingepakte artikelen zijn hierdoor goed beschermt en zullen hierdoor niet verplaatsen. Dit zorgt ervoor dat de goederen zonder problemen getransporteerd kunnen worden.

Golfkarton is goedkoop en milieuvriendelijk

Ons golfkarton wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Het karton wordt namelijk gemaakt van gerecycled papier. Het golfkarton kan na gebruik dus ook weer worden hergebruikt. Het golfkarton in onze webshop wordt op rol of als in kartonnen platen geleverd.

Interessant: 

Waar wordt golfkarton voor gebruikt?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »