Terug

Creatief met golfkarton? Daar weten deze studenten wel raad mee

Creatief met golfkarton? Daar weten deze studenten wel raad mee

Creatief met golfkarton? Dat zijn de studenten van het Willem 1 College in Den Bosch in ieder geval wel! De afgelopen week krijgen wij namelijk een paar leuke foto's toegestuurd. Voor een groot deel van de projecten is gebruik gemaakt van golfkarton. Aangezien wij het leuk vinden om onze klantervaringen te delen, besloten wij om er een blogartikel aan te wijden. Benieuwd naar het verhaal? Lees dan snel verder!

Freakshow creëren met golfkarton

De leerlingen van de afdeling MAP (Media, Art, Performance) kregen de opdracht om een freakshow uit te beelden, daarin werd de volgende beschrijving meegegeven: De freakshow is een rondreizende kermisgezelschappen uit de 19e eeuw. In karavaan trokken zij met hun wagens langs dorpen en steden waar zij hun kunsten vertoonden en hun freaks etaleerden.

De leerlingen zijn aan de hand van deze opdracht vervolgens aan het werk gegaan en hebben uiteenlopende creaties neergezet. Op de bijgevoegde foto's zien we dat er kledingstukken, decoraties en een schilderij van zijn gemaakt. Kortom: de leerlingen hebben hun creatieve geest volop benut, om tot deze creaties te komen.

Voordelen van golfkarton

Het verpakkingsmateriaal kan worden gedefinieerd als betrouwbaar, sterk en milieuvriendelijk. Het golfkarton is eenzijdig gegolfd en opgebouwd uit twee lagen papier. Dit zorgt ervoor dat het materiaal ijzersterk is en voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Vaak wordt het materiaal gebruikt als opvulmateriaal voor fragiele goederen, zoals schilderijen, glaswerk, porselein en elektronica. Het gaat veelal over goederen, waarin extra aandacht wordt vereist, doordat er snel gebreken ontstaan.

Golfkarton kopen? Morgen in huis!

Het verpakkingsmateriaal wordt uitsluitend per rol verkocht. Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen over het karton? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Mocht je de verpakkingen willen bestellen, zorg er dan voor dat de bestelling voor 21:00 uur wordt geplaatst. Het karton wordt, mits op tijd besteld, de volgende dag bij je afgeleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »