Terug

De reviews en keurmerken van VerpakkingenXL.nl

De Feedback company is gespecialiseerd in het verzamelen van klantenervaringen. Wij werken samen met de deze partner zodat reviews op een eerlijke manier worden ontvangen en gepubliceerd. De eerste review dateert van 02 juni 2014 en inmiddels hebben wij meer dan 2.500 reviews verzameld.

VerpakkingenXL scoort een 8.4 op basis van 2.651 reviews

 

Bij VerpakkingenXL streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige verpakkingsoplossingen te leveren, maar ook om de tevredenheid van onze gewaardeerde klanten te waarborgen. Daarom zijn we trots om samen te werken met The Feedback Company, een toonaangevend bedrijf in klantfeedbackoplossingen.

Met behulp van The Feedback Company verzamelen we waardevolle inzichten en ervaringen van onze klanten, zodat we onze producten en diensten voortdurend kunnen verbeteren. Uw mening is van het grootste belang voor ons, en dankzij deze samenwerking kunnen we uw feedback nog effectiever benutten.

We doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te bieden, of het nu gaat om het vinden van de perfecte verpakking voor uw producten of om de kwaliteit van onze service. Samen met The Feedback Company streven we naar voortdurende groei en verbetering, en we nodigen u uit om uw ervaring met ons te delen.

Dankzij VerpakkingenXL en The Feedback Company kunt u erop vertrouwen dat uw stem wordt gehoord en dat we blijven werken aan het leveren van verpakkingen en service van de hoogste kwaliteit. Bedankt dat u deel uitmaakt van onze reis naar tevredenheid en succes."

Daarnaast beschikt VerpakkingenXL over het keurmerk van Webwinkelkeur. Voor het verzamelen van reviews werken wij samen met de Feedback Company.

Webwinkelkeur heeft onze shop gekeurd

Webwinkelkeur combineert de kracht van een onafhankelijk organisatie met de ervaringen van klanten. Webwinkelkeur heeft onze webshop op een eerlijke en transparante manier beoordeeld en vervolgens goedgekeurd. Om de keuring zo compleet mogelijk te maken, maken zij gebruik van een juridische controle, een vermelding, mysteryshoppers, geschilbemiddeling en klantenervaringen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »