Terug

Bedrukken met eigen ontwerp

Luchtkussen enveloppen bedrukken? VerpakkingenXL regelt dit snel en voordelig. Geen eenmalige kosten en altijd gratis verzonden

Filters

Bedrukken met eigen ontwerp

Stelt u eens voor: Een envelop op de deurmat van jouw (potentiële) klant met daarop direct zichtbaar het logo in full-color van jouw bedrijf of merk. De luchtkussen enveloppen bedrukken zorgt voor een enorme attentiewaarde van het poststuk. Nog maar weinig bedrijven maken hier gebruik van en het is dus enorm onderscheidend om de bubbelenvelop te bedrukken. Op de envelop kan het logo gedrukt worden, maar natuurlijk ook de website, een QR-code, een adres of zelf een speciale aanbieding. Een minimale afname? Die is er bij ons bijna niet. U kan al bestellen van 100 enveloppen.

Luchtkussen enveloppen bedrukken

Wij kunnen onze luchtkussen enveloppen bedrukken op normale wijze of digitaal. Het voordeel van digitaal drukken is dat er geen minimale afname is en dat er geen eenmalige kosten in rekening worden gebracht. Op de product pagina van het artikel kant u, voordat de bestelling geplaatst wordt het ontwerp uploaden. Dit ontwerp komt bij ons binnen en wij maken dan direct een drukproef voor u. Op die manier kant u direct zien hoe de bedrukking er op de luchtkussen envelop uit komt te zien. Dit voorbeeld sturen wij u digitaal toe, zodat wij extra snel kunnen werken.

We hoeven op deze manier niet een dag extra te wachten totdat het voorbeeld bij jou bezorgd wordt. Wilt u het voorbeeld liever wel eerst in ontvangst nemen? Het is mogelijk om tegen een vergoeding van de verzendkosten een exemplaar per post te ontvangen. Ook is het natuurlijk mogelijk om bij luchtkussen enveloppen bedrukken. Er worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht.

Een bedrukte bubbelenvelop zonder eenmalige kosten

Vaak kunnen we de luchtkussen enveloppen bedrukken met offset techniek. Wanneer er met deze techniek gedrukt wordt, moeten er eerst aluminium drukplaten gefabriceerd worden, waarmee de print gemaakt kan worden. Omdat deze platen eerst gemaakt moeten worden, gelden er voor deze manier van printen behoorlijke eenmalige kosten.

Omdat wij bij lage afnames digitaal printen met onze eigen digitale printer, is dit voor lage afnames veel goedkoper. Wij kunnen al vanaf 100 luchtkussen enveloppen bedrukken zonder dat hier eenmalige kosten bij komen. Naast dat we de luchtkussen enveloppen bedrukken kunt u bij ons ook de zakelijke enveloppen bestellen die bedrukt worden. Heeft u meer dan 100 luchtkussen of zakelijke enveloppen nodig? Dan profiteert u ook nog eens van onze staffelkortingen. Deze worden op de product pagina aangegeven.

Luchtkussen envelop A4 bedrukken of een ander formaat

Wij laten alle bubbelenveloppen zelf produceren en hebben hierdoor een breed assortiment. Een veel verkochte maat envelop voor fragiele producten is de A4, ook kunnen we deze luchtkussen enveloppen bedrukken. Deze kan dus in verschillende kleuren (full colour) bedrukt worden. Jouw zending is hiermee voorzien van jouw logo en het biedt ook nog eens een goede bescherming. Wil jij dvd's of andere formaten producten versturen? Wij bieden de enveloppen in meer dan 10 maten aan en er zit dus altijd een geschikte maat tussen.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »