Terug

Golfkarton op rol. Waar wordt dit materiaal voor gebruikt?

Golfkarton op rol. Waar wordt dit materiaal voor gebruikt?

Golfkarton? Wat is het eigenlijk en waar wordt het voor gebruikt? In dit artikel zullen wij de mogelijkheden en doeleinden van het verpakkingsmateriaal uitlichten.

Golfkarton, een milieuvriendelijk en sterk verpakkingsmateriaal

Golfkarton kan worden gebruikt voor bijna alle verpakkingsdoeleinden. Het karton is een veelgebruikt verpakkingsmateriaal. Het karton is goedkoop en na gebruik weer recyclebaar. Met golfkarton kan er met relatief weinig materiaal een optimale sterkte worden bereikt. Het karton is eenzijdig gegolfd en is opgebouwd uit twee lagen grijspapier. Het materiaal is makkelijk snijdbaar en kan in verschillende lagen worden gesneden. Door de prijs- en kwaliteitsverhouding wordt het materiaal bij veel bedrijven gebruikt. Het materiaal is schokabsorberend en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het verpakkingsmateriaal wordt vaak gebruikt om fragiele producten te beschermen tijdens een zending. Hierbij moet je denken aan het beschermen van: schilderijen, keramiek en glas. Golfkarton op rol is daarom uiterst geschikt voor het verpakken en beschermen van kwetsbare goederen. De golven van het karton vangen de schokken op. Het karton mag daarom worden gezien als een betrouwbaar verpakkingsmateriaal. Het materiaal wordt ook gebruikt om oppervlakken te beschermen tegen krassen of om producten van elkaar te scheiden. Het karton zorgt voor een extra laag bescherming en zorgt ervoor dat artikelen niet zullen verplaatsen tijdens transport. Het karton kan worden gebruikt voor elk gewenste vorm. Het materiaal is dus ook geschikt ook voor het beschermen van artikelen met afwijkende vormen, zoals een lamp.

Golfkarton wordt op rol geleverd

Ben je inmiddels al wat wijzer geworden over de functionele eigenschappen van het verpakkingsmateriaal en ben je van plan om het karton online te bestellen? Binnen onze webshop hebben wij de volgende formaten tot onze beschikking: 50 cm x 70 m70 cm x 70 m100 cm x 70 m. Het karton wordt op rol geleverd en wordt altijd direct en kosteloos verzonden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »