Terug

Rollenbaan

Een rollenbaan is een bewegend oppervlak waarop mensen of objecten kunnen bewegen. Ze worden vaak gebruikt in productieomgevingen, magazijnen en logistieke centra. Het doel van een rollenbaan is om het transport van goederen te vergemakkelijken en te vers

Filters

Rollenbaan

Een rollenbaan is een must have voor iedereen die zijn productie in goede banen wil leiden. De banen zijn namelijk een verlengstuk voor een fabrieksmachine. Op slechts enkele vierkante meters  kun je de rollenbaan toepassen en vervolgens zal de productie optimaal verlopen. 

Een rollenbaan zorgt voor efficiëntie 

Vanuit de machine kun je vervolgens de gemaakte goederen over de baan laten lopen en aan het einde van het verlengstuk, zal het gemaakte product op een pallet worden geladen. Kortom: de operator kan in de tussentijd diverse handelingen uitvoeren en heeft zijn handen vrij om de producten in de dozen te doen.

Rollenbanen worden compleet geleverd

De rollenbaan wordt standaard compleet geleverd met koppeling en onderstel. Dit is voor het toebehoren van de aansluiting op de dozensluiter. Het proces zal hierdoor soepel verlopen en er zullen geen complicaties optreden. Naast de rollenbanen, hebben wij ook de dozensluiter in ons assortiment. 

De rollenbanen dragen zorg aan een veilige en efficiënte werkomgeving. Werknemers hoeven minder te lopen en tillen, waardoor de fysieke gesteldheid in goede staat blijft. Daarbij heeft de rollenbaan een dichte buiten zonder scherpe hoeken en randen. Dit heeft als grote voordeel dat de er geen schade ontstaat aan het lichaam en de werkkleding.

Rollenbaan kopen? Bestel bij VerpakkingenXL

Wil jij graag een rollenbaan kopen voor een efficiëntere bedrijfsvoering? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL.Wij leveren rollenbanen direct uit eigen voorraad. Indien je deze voor 23:59 bestelt, dan wordt deze zelfs de volgende dag al geleverd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »