Terug

Dispenser wc papier

Op zoek naar toiletdispensers voor zakelijk gebruik? Bij VerpakkingenXL hebben wij een breed aanbod in WC papier dispensers voor verschillende soorten wc papier. Zo draag je bij aan een comfortabel toiletbezoek van jouw klanten, medewerkers of gasten.  

Filters

Dispenser WC papier kopen?

Een hygiënisch, fris en schoon toilet is een belangrijk visitekaartje voor ieder bedrijf, restaurant of organisatie. Niemand houdt ervan om een smerig toilet binnen te stappen. Een vieze wc pot kan snel leiden tot reputatieschade voor jouw bedrijf. En dit wil je natuurlijk voorkomen!

 Zorg er daarom voor dat je toiletten er picobello uitzien.  Een WC papier dispenser in je sanitaire ruimte zal hier zeker aan bijdragen. Met een WC papier dispenser in je sanitaire ruimte zorg jij voor: stijl, gemak en hygiëne bij je werknemers, klanten of gasten. De WC papier dispensers hebben een mooi design, zijn gemakkelijk in gebruik en dragen bij aan een goede hygiënische omgeving. 

Verschillende soorten toiletpapier dispensers

Wij hebben verschillende soorten toiletpapier dispensers in ons assortiment. Let er dus goed op dat je het juiste toiletpapier bij deze dispensers bestelt.Toiletrollen verschillen namelijk wel eens in grootte, capaciteit en de manier van uitrollen. Hieronder worden de verschillende soorten toiletrollen weergeven:

  • Mini Jumbo
  • Maxi Jumbo
  • Traditioneel 
  • Doprol 
  • Bulkpack

Jumbo rollen hebben een zeer hoge capaciteit. Hier passen c.a. 10 traditionele rollen in. Dit is de beste keuze voor openbare toiletten die veelbezocht worden. 

De traditionele en doprol  toiletrollen zijn vergelijkbaar met het wc papier die iedereen thuis heeft. De rollen zijn klein en geschikt voor kleine dispensers. Ideaal voor toiletten die niet vaak bezocht worden.

Met een bulkpack dispenser kunnen honderden velletjes bewaren zodat het wc papier vrijwel nooit opraakt. 

Hygiëne producten binnen 24 uur geleverd

Bij VerpakkingenXL hebben wij een breed assortiment in hygiëne producten. Zoals papieren handdoekjes, afvalzakken en toiletrollen. 

Zit je in hoge nood? Geen probleem! Wanneer je een bestelling voor 23:59 plaatst. Dan wordt deze de volgende dag al geleverd. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »