Terug

Urinoirmatjes

Als je op zoek bent naar een effectieve en eenvoudige manier om je urinoirs schoon te houden, dan zijn urinoirmatjes de oplossing waar je naar op zoek bent.

Filters

Urinoirmatjes

Deze kleine, handige urinoirmatjes zijn ontworpen om geuren te bestrijden en de groei van bacteriën te voorkomen, waardoor je urinoirs altijd schoon en fris ruiken. Dit is dan ook een onmisbaar toilet artikel. Voor openbare toiletten die veel gebruikt worden. 

Urinoirmatjes: de oplossing voor een fris en schoon urinoir

Een urinoir is een onmisbaar element in veel openbare ruimtes, zoals toiletten in restaurants, bars en openbare gebouwen. Maar het kan ook een bron van geurhinder en hygiëneproblemen zijn. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: urinoirmatjes.

Urinoirmatjes zijn kleine, platte, meestal ronde of ovale matjes die speciaal ontworpen zijn om in het urinoir te passen. Ze zijn gemaakt van een absorberend materiaal, zoals kunststof, dat geuren en vocht absorbeert. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van een geur, waardoor de urinoirruimte fris blijft ruiken.

De voordelen van urinoir matten 

De wc matjes bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele schoonmaakmethoden voor urinoirs. 

1. Verminderen geurhinder

Een van de grootste problemen met urinoirs is de geurhinder die kan ontstaan. Urinoirmatjes zijn ontworpen om deze geurhinder te verminderen of zelfs volledig te elimineren. Dit komt omdat ze zijn voorzien van een geur, die geleidelijk wordt afgegeven aan de omgeving. Deze geur overtreft de onaangename geuren van urine en vermindert de geurhinder in de omgeving.

2. Verminderen verstoppingen

Matjes voor toiletten zijn ook ontworpen om verstoppingen in de afvoer te voorkomen. Traditionele urinoirs worden vaak verstopt door ophopingen van urinesteen en andere materialen. Urinoirmatjes voorkomen deze ophopingen door de afvoer open te houden en de stroom van urine te bevorderen.

3. Verminderen onderhoudskosten

De matjes zijn een kosteneffectieve oplossing voor het onderhoud van urinoirs. Traditionele schoonmaakmethoden vereisen vaak het gebruik van dure schoonmaakmiddelen en het inhuren van schoonmaakpersoneel. Urinoirmatjes daarentegen zijn een eenvoudige en goedkope oplossing die weinig onderhoud vereist. Dit kan aanzienlijk besparen op de onderhoudskosten van uw urinoirs.

4. Eenvoudig te installeren

Urinoirmatjes zijn eenvoudig te installeren en kunnen snel worden vervangen wanneer dat nodig is. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. 

Urinoirmatjes kopen? Binnen 24 uur geleverd

Wil je graag urinoirmatjes kopen? Bestel dan bij VerpakkingenXL. We hebben een enorm aanbod in urinoirmatjes en andere hygiëne artikelen. Zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen of papieren handdoekjes. Wij leveren onze producten direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levertijd garanderen. Wanneer je een bestelling voor 23:59 plaatst. Dan wordt deze de volgende dag al geleverd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »