Terug

Wikkelmachine

Een wikkelmachine wordt gebruikt voor het snel en efficiënt verpakken van producten. Het werkt door het product te plaatsen in een rol verpakkingsmateriaal, zoals folie, en vervolgens het materiaal strak om het product heen te wikkelen.

Filters

Wikkelmachine

Het inpakken en insealen van pallets kan een langdurig en tijdrovende klus zijn. Met onze wikkelmachine zorgt u ervoor dat deze klus een stuk efficiënter wordt geklaard. De halfautomatische wikkelmachine zorgt ervoor dat de lading in één oogopslag wordt verpakt. Dit zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart en zekerheid heeft over uw lading. Door de effectieve handelingen kunt u a snel grote hoeveelheden pallets verpakken in een kort tijdsbestek.

Wikkelmachine gebruiken? Denk aan het rekpercentage

In de praktijk zien we dat er gemiddeld 75 procent stretchfolie wordt verspild door de aanschaf van de verkeerde machinewikkelfolie (ook wel bekend als stretchfolie). Vaak vergeten mensen het rekpercentage, foliespanning en kracht te berekenen, waardoor er in grote getale verspilling ontstaat. Zonder deze gegevens wordt het lastig om de juiste folie te koppelen aan de wikkelmachine. Daarom hebben wij deze gegevens meegenomen op de productpagina van onze machines. Daarbij beschikken wij ook over stretchfolie- en wikkelfolie die compatibel zijn op deze machines.

Vragen over onze wikkelmachines

Vanzelfsprekend is het gebruikelijk dat u op voorhand vragen heeft over onze verpakkingsmachines. Daarvoor bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u voorzien van nog betere informatie, die aansluiten op uw behoeften.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »