Terug

Stretchfolie zorgt voor een veilige zending

Stretchfolie zorgt voor een veilige zending

Stretchfolie wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Veel mensen weten vaak niet alles over dit verpakkingsmateriaal. Daarom hebben wij een blogartikel geschreven om meer duidelijkheid te verschaffen. Na het lezen van dit artikel zal je meer op de hoogte zijn van de functionaliteiten van stretchfolie.

Stretchfolie maakt je goederen verzendklaar

Stretchfolie zorgt ervoor dat je goederen op een veilige en stabiele manier worden verzonden. De folie wordt gemakkelijk om een zending heen gewikkeld. Vaak wordt er gekozen om de folie te wikkelen aan de hand van een dispenser. Het is ook mogelijk om dit zonder dispenser te doen, alleen ben je dan langer bezig om de zending klaar te maken. Op deze manier zorg je ervoor dat de goederen bij elkaar blijven tijdens transport. Je wilt immers voorkomen dat artikelen verschuiven of beschadigen.

Binnen onze webshop hebben wij verschillende soorten folie. Het verpakkingsmateriaal is van het merk Activa en bestaat uit vier varianten. Namelijk: light, basic, power en power black.

De light variant is geschikt voor een palletlading tot 600 kilo, de basic variant tot 800 kilo en de power variant tot 1200 kilo. De power black variant is ook geschikt voor een palletlading van 1200 kilo. Echter is deze folie zwart, waardoor het meer functionaliteiten heeft. Zo kun je met deze folie ervoor zorgen dat het verpakkingsmateriaal niet zichtbaar is tijdens transport.

Stretchfolie kopen voor de scherpste prijs?

Wil je stretchfolie kopen voor een scherpe prijs? Dat is natuurlijk mogelijk. Bestel je die folie voor 23:59 uur, dan wordt de volgende dag gratis bij je afgeleverd. Bestel je de folie voor 12:00 uur in de middag, dan wordt folie voor een kleine vergoeding dezelfde dag bij je afgeleverd.

Heb je vragen over onze stretchfolie en wil je graag meer weten over dit verpakkingsmateriaal? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies. Wij helpen je graag met het rondmaken van je bestelling. Ook kun je altijd vragen stellen over onze verpakkingsmaterialen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »