Terug

Stretchfolie, goedkoop en sterk verpakkingsmateriaal

Stretchfolie, goedkoop en sterk verpakkingsmateriaal

Stretchfolie is een handig verpakkingsmateriaal voor het beschermen en vervoeren van goederen. Met deze folie zorg je ervoor dat je lading verzendklaar wordt gemaakt. In dit artikel zullen wij de belangrijke ins en outs van stretchfolie uitlichten. Stretchfolie heeft een sterke spankracht. Door de folie om een lading heen te wikkelen, zorg je ervoor dat dozen niet indeuken of scheuren. Op deze manier zal je snel zien dat de folie zorgt voor stabiliteit en veiligheid.

Stretchfolie in het zwart of transparant?

Stretchfolie heeft veelal een transparante kleur. Doordat de folie doorzichtig is heb je ten aller tijden zicht op je lading. Maar niet voor iedereen zal dit een uitkomst bieden. Stel je voor dat je elektronische goederen moet vervoeren, waarvan je liever niet ziet dat deze zichtbaar zijn? Dan is doorzichtige folie mogelijk geen optie. Gelukkig is er ook een alternatief: namelijk zwarte stretchfolie. De zwarte folie heeft dezelfde functie als de reguliere folie. Het beschermt je lading, zorgt voor stabiliteit en je goederen zullen tijdens transport niet verschuiven. Echter zorgt de zwarte kleur ervoor dat je goederen niet zichtbaar zullen zijn.

Stretchfolie online bestellen voor een goedkope prijs?

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige folie voor een scherpe prijs? Stretchfolie biedt mogelijk een uitkomst. Wij beschikken over sterke en betrouwbare folie van het merk Activa. Het verpakkingsmateriaal is beschikbaar in drie varianten. Zo is er een light variant, die geschikt is voor een lading tot 600 kilo. Deze folie heeft een dikte van 17 my. De tweede variant heet basic. Deze folie dekt een lading tot 800 kilo en heeft een dikte van 20 my. Als laatste beschikken wij ook over de power variant. Deze folie is geschikt voor een lading tot 1200 kilo. Deze folie heeft een dikte van 23 my en is beschikbaar in een transparante- en zwarte kleur. Heb je vragen over onze folie en heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »