Terug

Stretchfolie. Waar wordt het voor gebruikt?

Stretchfolie. Waar wordt het voor gebruikt?

Stretchfolie? Waar wordt het voor gebruikt en wanneer heb je het nodig? In dit blogartikel zullen wij de mogelijkheden van stretchfolie uitlichten.

Stretchfolie is een geschikt materiaal om goederen verzendklaar te maken. De folie is geschikt voor het vastzetten van pallets, maar wordt ook gebruikt voor een verhuizing. De folie biedt een oplossing voor verschillende zendingen.

- De folie stabiliseert
- De folie beschermt je goederen tegen stof, viezigheid en vocht.
- De folie is makkelijk en handmatig om de pallet heen te wikkelen.

Dit maakt het mogelijk dat iedereen de folie om de goederen kan bevestigen. De stretchfolie is ook transparant, waardoor je continu zicht kunt houden op je goederen. De folie is dun, maar is extreem scheurbestendig en goed rekbaar.

Waar wordt het van gemaakt?

Het materiaal van de folie wordt gemaakt van zogeheten polyolefinen. Dit is een kunststof dat wordt gemaakt op basis van waterstof en koolstof. De naam stretchfolie komt voort uit het feit dat de folie stretcht wanneer het wordt verhit. Daardoor wordt het vrij gemakkelijk om de goederen te voorzien van folie. Hierdoor zal de lading extra stevig zijn en wordt ervoor gezorgd dat de goederen bij elkaar blijven.

Stretchfolie, welke formaat is geschikt voor jouw lading?

Ben je op zoek naar transparante folie? VerpakkingenXL heeft diverse diktes beschikbaar. De Activa light variant is geschikt voor een palletlading tot 600 kilo, de Activa basic variant tot 800 kilo en de Activa power variant tot wel 1200 kilo. Mocht geen van deze artikelen aansluiten op je wensen, dan hebben wij ook nog de Activa power black variant. Deze folie is geschikt om de lading te beschermen tot 1200 kilo en heeft een zwarte kleur. Doordat de folie beschikt over deze kleur zorg je ervoor dat de lading niet zichtbaar wordt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »