Terug

Kunstwerken inpakken? Gebruik noppenfolie

Kunstwerken inpakken? Gebruik noppenfolie

Kunstwerken, het is iets waar je met pracht en praal aan hebt gewerkt. Je bent er supertrots op en wellicht dat je er nog lange tijd plezier aan wilt beleven. Aangezien veel kunstwerken al snel kwetsbaar zijn, is het belangrijk om je oeuvre te beschermen. Je wilt namelijk voorkomen dat je prachtwerk gebreken gaat krijgen. Daarom zullen wij je tips geven, die ervoor zorgen dat je werken in de toekomst voorzien zijn van optimale bescherming. In dit artikel zullen we het materiaal noppenfolie uitlichten. Dit materiaal helpt je bij het inpakken van kunstwerken.

Wat wij adviseren: noppenfolie

Wij kunnen stellen dat we de afgelopen jaren veel mensen hebben geholpen met het verpakken en beschermen van fragiele goederen. Diverse mensen hebben via verpakkingenXL noppenfolie besteld. Dit hebben ze om verschillende redenen gedaan. De belangrijkste reden was uiteindelijk: dat zij verscheidende goederen moesten voorzien van bescherming.

In de folie bevinden zich halve bolletjes die zijn gevuld met lucht. Deze bolletjes dienen als schokdemper en vangen de harde klappen op tijdens transport.

Verschillende folie, voor verschillende doeleinden

Ons assortiment noppenfolie bestaat uit verschillende afmetingen en varianten. Dit heeft als belangrijkste reden dat het verpakken van goederen niet eenzijdig kan worden gedefinieerd. Voor het verpakken van goederen met elektronische componenten is het bijvoorbeeld niet handig om gebruik te maken van standaard noppenfolie. Zo zijn er dus verscheidende redenen waarvoor je folie kunt gebruiken.

Noppenfolie kopen? Bekijk ons uiteenlopende assortiment

Zoals hierboven al werd beschreven, bestaat ons assortiment noppenfolie uit diverse rollen. Ben je naar aanleiding van dit artikel benieuwd naar onze folie? Neem dan gerust een kijkje op de productpagina. Op deze pagina's zal je een gedetailleerd en uitgebreid beeld krijgen van ons assortiment.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over onze folie? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Wij zullen je dan voorzien van uitgebreidere informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »