Terug

Waarom Noppenfolie een belangrijke functie heeft

Waarom Noppenfolie een belangrijke functie heeft

Het meest praktische verpakkingsmateriaal is, je raadt het al, noppenfolie. Het is het perfecte kussen voor elk materiaal, past in elke vorm en kan makkelijk worden vast gemaakt met verpakkingstape. Naast het feit dat de folie fragiele goederen en onhandige gevormde materiaal tijdens transport beschermd, zijn er ook vele andere redenen waarom noppenfolie een handig instrument kan zijn. In dit artikel zullen wij een paar belangrijke aspecten behandelen.

Noppenfolie zorgt voor gemak

Bij het vervoeren en verplaatsen van fragiele goederen komen veel zaken kijken. Noppenfolie zorgt ervoor dat dit proces eenvoudiger wordt gemaakt. Het bubbeltjesplastic kan voor verschillende voorwerpen worden gebruikt. De folie past namelijk om elk object. Ook voor goederen met vreemde vormen. Het principe werkt simpel: wikkel de folie om een voorwerp heen en sluit deze stevig vast met verpakkingstape.

Milieuvriendelijk

Een ander positief aspect van de folie is dat het milieuvriendelijk is. Het materiaal kan namelijk meerdere keren worden gebruikt. Dit is dus een geweldige manier om geld te besparen en het milieu te helpen. Op deze manier werk je langere tijd met hetzelfde materiaal en voorkom je dat er onnodige schade wordt veroorzaakt aan het milieu.

Optimale bescherming voor fragiele producten

Bedenk voor jezelf eens hoeveel glazen je hebt gebroken in je leven. Ongetwijfeld dat het meermaals is voorgekomen.

Glazen staan bovenaan de lijst met de meest voorkomende beschadigingen tijdens een verhuizing of verzending. Zorg er daarom voor dat je op voorhand je fragiele goederen goed inpakt met folie. Elk stuk glas, porselein of ander voorwerp moet individueel worden verpakt met noppenfolie. Plaats daarnaast ook een extra laag folie op de bovenkant van de verpakte glazen.

Beleef plezier aan noppenfolie

Naast de functionele werking kun je ook plezier beleven aan noppenfolie. De folie kan ook voor een ontspannende werking zorgen tijdens het verhuizen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het indrukken van luchtbelletjes zorgt voor een rustgevende reactie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »