Terug

Noppenfolie in een online warenhuis

Noppenfolie in een online warenhuis

De mening van onze klanten is zeer belangrijk om onze producten te verbeteren. Daarom vragen wij geregeld aan onze klanten wat zij van onze verpakkingsmaterialen vinden. Afgelopen week hadden wij contact met Dobeno. De organisatie wil graag haar ervaringen delen over het gebruik van noppenfolie, stretchfolie en verpakkingstape. Dobeno is een online warenhuis dat een breed scala aan artikelen (meer dan 30.000 producten) verkoopt waaronder huishoudartikelen, speelgoed, klusartikelen en dierbenodigdheden. De naam van de organisatie is (deels) een samenvoeging van de namen van kinderen van de eigenaar. Benieuwd hoe deze organisatie gebruik maakt van onze verpakkingsmaterialen? Lees dan snel verder.

Noppenfolie, stretchfolie en verpakkingstape

Zoals werd eerder werd vermeld koopt Dobeno met regelmaat verpakkingstape, stretchfolie en noppenfolie. Door het diverse aanbod heeft de organisatie vaak te maken met zeer uiteenlopende maten van artikelen. De producten die niet in de standaard dozen passen, pakken zij vaak met noppen- en stretchfolie.

Omdat bij Dobeno bekend was dat VerpakkingenXL naast tape ook verpakkingsmaterialen verkoopt, was het voor de organisatie een aanleiding om ook andere producten aan te schaffen. De noppenfolie wordt gebruikt om dozen te vullen en als bescherming voor breekbare artikelen. De stretchfolie wordt gebruikt om artikelen te verpakken die niet in dozen passen.

Eindoordeel: Prijs/kwaliteit

Dobeno zegt dat het zeer tevreden is over onze verpakkingsmaterialen. De folie en tape is zeer sterk en biedt de benodigde bescherming tijdens transport. Dobeno verstuurt dagelijks honderden pakketten per dag. In een drukke periode staat de teller vaak op duizenden per dag. Noppenfolie helpt om het pakket efficiënt en ingepakt af te leveren bij de consument. Het versturen van artikelen verpakt met folie werkt voor de organisatie net zo betrouwbaar als dozen. Artikelen worden zonder kleerscheuren ontvangen en de verpakkingsmaterialen zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast worden artikelen altijd gratis en snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »