Terug

Noppenfolie: voor welke doeleinden gebruik jij het?

Noppenfolie: voor welke doeleinden gebruik jij het?

Noppenfolie wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Het verpakkingsmateriaal is namelijk zeer belangrijk voor het verpakken van fragiele goederen. Vaak wordt het materiaal gebruikt voor: zendingen, verhuizingen of het opslaan van goederen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de functionele eigenschappen van dit verpakkingsmateriaal. Benieuwd wat je kan verwachten? Lees dan verder.

Wanneer gebruik je noppenfolie?

Veel mensen denken te makkelijk over het vervoeren van zware goederen. Vaak wordt er gedacht dat er weinig kan gebeuren tijdens transport. Dit is echter een naïeve gedachte, aangezien er wel degelijk schade kan ontstaan. De vervoerder hoeft maar één keer over een onstabiele weg te rijden en de goederen zijn al beschadigd. Kortom: een degelijke voorbereiding en bescherming is van essentieel belang.

Eigenschappen van het verpakkingsmateriaal

Noppenfolie heeft een belangrijke taak als het gaat om het transporteren van goederen. De folie moet er namelijk voor zorgen dat de zware klappen worden opgevangen. Doordat het verpakkingsmateriaal beschikt over halve bolletjes met lucht, zullen er geen beschadigingen optreden. De bolletjes werken namelijk als schokdemper en zullen een veilig transport waarborgen.

Ook te gebruiken als isolatiemateriaal

Noppenfolie is uitermate geschikt als isolatiemateriaal. De folie met aluminium heeft een thermische laag, die uitstekend isoleert bij verschillende temperatuurwisselingen. Deze folie is ideaal voor het isoleren van kassen of schuren. Ook de standaard folie wordt vaak gebruikt als isolatiemateriaal. Echter is de noppenfolie met toevoeging meer gericht op het isoleren.

Noppenfolie kopen?

Ben je op zoek naar folie en wil je dit direct bestellen? Zorg er dan voor dat je de bestelling vandaag voor 21:00 uur plaatst, de goederen worden dan de volgende dag kosteloos bij je afgeleverd. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »