Terug

Dispenserdoos met noppenfolie zorgt voor gemak en snelheid

Dispenserdoos met noppenfolie zorgt voor gemak en snelheid

Noppenfolie wordt gebruikt voor het beschermen van materialen tijdens transport en voor het opvullen van dozen zodat de spullen die erin zitten niet kunnen bewegen. Wij verkopen noppenfolie op rol in verschillende breedtes en op elke rol zit 100 meter folie. Omdat niet elke klant 100 meter folie nodig heeft, verkopen wij sinds kort ook kleinere rollen in een noppenfolie dispenserdoos. Meer hierover lees je in dit artikel.

Dispenserdoos neemt weinig ruimte in beslag

De afmetingen van de doos waar de rol met noppenfolie in zit, zijn: 45 cm x 30 cm x 45 cm (l x b x h). De doos is daardoor veel compacter dat een rol met folie. Een rol met folie heeft namelijk minimaal een doorsnee van 60 centimeter en is minimaal 50 cm hoog. De dispenserdoos plaatst je door de beperkte afmetingen gemakkelijk onder een inpaktafel of stellingkast. Wanneer je noppenfolie nodig hebt om breekbare spullen in te pakken, kan je de dispenserdoos er eenvoudig bij pakken en starten met verpakken. Ook wordt onze dispenserdoos vaak gebruikt voor het beschermen van breekbare spullen op markten en braderieën. De doos neemt namelijk minder ruimte in beslag in de auto of aanhanger dan een grote rol met folie en neem je daardoor makkelijker mee.

Noppenfolie is geperforeerd

De folie uit de doos is elke 30 centimeter geperforeerd. Dat betekent dat de folie eenvoudig afgescheurd kan worden na elke 30 centimeter. Voor de noppenfolie op rol wordt meestal een mes gebruikt. Hiermee kan de folie netjes gesneden worden, zonder dat er rafels aan het materiaal zitten. Wanneer de folie op rol niet wordt gesneden, maar wordt gescheurd, zullen de rafels wel ontstaan. Dit komt doordat de folie bij de bubbel sneller scheurt dan bij de rest van het materiaal. Het resultaat: een strook folie die niet helemaal recht is en waar rafels aan zitten. De dispenserdoos heeft dit probleem opgelost door de noppenfolie elke 30 centimeter te perforeren. Je scheurt de folie hierdoor makkelijk én netjes. Ook wanneer je meer dan 30 centimeter nodig hebt, kan je dit product gebruiken. De folie is op de perforatielijn namelijk ook sterk genoeg om goed te beschermen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »