Terug

Drie redenen om Bubbeltjesplastic te gebruiken

Drie redenen om Bubbeltjesplastic te gebruiken

Bubbeltjesplastic wordt tegenwoordig voor verschillende doeleinden gebruikt, Maar wat zijn de mogelijkheden van dit verpakkingsmateriaal? In dit blogartikel geven wij je drie redenen om dit plastic te gebruiken. Na het lezen van dit artikel krijg je een helder beeld van de verschillende mogelijkheden.

1. Bubbeltjesplastic zorgt voor extra bescherming

Bubbeltjesplastic is één van de betere materialen om fragiele goederen te voorzien van veiligheid. In het plastic zijn halve bolletjes gevuld met lucht, waardoor het verpakkingsmateriaal dient als schokdemper. Op deze manier zorg je ervoor dat je kostbaarheden op een veilig en betrouwbare manier worden vervoerd.

2. Gebruik Bubbeltjesplastic als isolatie voor thuis

Bubbeltjesplastic gebruiken als isolatie? Dat is zeker mogelijk. Het plastic wordt namelijk voor ook als isolatiemateriaal gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een blokhut, zwembad en garage te voorzien van isolatie. Ook voor de wintermaanden kan het plastic een belangrijke rol vervullen. Het plastic wordt namelijk ook gebruikt om planten en bomen te voorzien van isolatie. Dit geeft veel rust voor de wintermaanden, aangezien de planten en bomen vorstvrij worden bewaard.

3. Bubbeltjesplastic is waterdicht en stofvrij

Bubbeltjesplastic beschermt je producten tegen stof en vocht. Hierdoor zorg je ervoor dat je naderhand niet tot onverwachte zaken komt te staan. Het is namelijk heel vervelend dat goederen beschadigd raken door externe factoren. Door gebruik te maken dit verpakkingsmateriaal bouw je een stabiele en veilige ondergrond voor je goederen.

Bestel direct online bij de specialist

Ben je al enthousiast geworden? Dan is het natuurlijk mogelijk om dit verpakkingsmateriaal direct online te bestellen. Wij bieden ons plastic aan voor de scherpste prijs binnen Nederland en België. Voor 21:00 besteld? Dan wordt het materiaal de volgende dag kosteloos bij je afgeleverd.

Vind je het lastig om te bepalen welk formaat past bij je doeleinden? Wij kunnen je altijd voorzien van de juiste informatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »