Terug

Voor het eerst noppenfolie gebruiken? Dit moet je weten

Voor het eerst noppenfolie gebruiken? Dit moet je weten

Ga je voor het eerst noppenfolie gebruiken? Dan zal je op voorhand mogelijk opgezadeld zitten met enkele vragen. Dat vinden wij geen probleem. Het is dan belangrijk dat je gericht antwoord krijgt op je vragen. Dit zorgt ervoor dat je beeld over noppenfolie een stuk beter wordt. In dit artikel zullen wij de belangrijkste aspecten van het verpakkingsmateriaal behandelen, zodat je voldoende informatie hebt over onze folie.

Wat is noppenfolie?

Noppenfolie wordt al tientallen jaren gebruikt. Het verleden van de folie heeft een grappige wending. Het materiaal werd in 1957 in het leven geroepen als het nieuwe behang. Nadat bleek dat 'het behang' niet voldeed aan bepaalde eisen, werd er vervolgens gekozen om het te gebruiken als verpakkingsmateriaal. Dit bleek achter gezien een goede keuze te zijn geweest, want de folie is namelijk uitermate geschikt om fragiele goederen te voorzien van bescherming. De bubbels in de folie zijn gevuld met lucht en zorgen voor een hoge weerstand. Het verpakkingsmateriaal vangt zware klappen op en zorgt ervoor dat er geen gebreken ontstaan. Kortom: het is een betrouwbaar verpakkingsmateriaal.

Verschillende noppenfolie

Veel mensen zullen noppenfolie alleen kennen als doorzichtig verpakkingsmateriaal. Echter is het ook mogelijk om andere varianten te gebruiken. Het bubbeltjesplastic bestaat namelijk uit diverse varianten, denk hierbij aan: antistatische folie, noppenfolie met schuimfolie of folie met kraft. Deze toevoegingen zorgen ervoor dat verpakte materialen nog beter worden beschermd. Vaak gaat het dan wel om 'speciale goederen' die verpakt worden.

Vragen over onze verpakkingsmaterialen?

Heb je naar aanleiding van dit blogartikel vragen over onze verpakkingsmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je altijd voorzien van uitgebreidere informatie. Dit kan ervoor zorgen dat je nog beter bent geïnformeerd, alvorens je een bestelling plaatst. Daarnaast kun je ook uitgebreide informatie vinden op onze verpakkingsmateriaal. Hier staan tevens de specificaties van het verpakkingsmateriaal beschreven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »