Terug

Verhuisdozen nodig? Start vandaag met inpakken

Verhuisdozen nodig? Start vandaag met inpakken

Sta je op het punt om te verhuizen en wil je de verhuizing in goede banen leiden? Begin dan aan een gestructureerde voorbereiding. Veel mensen vergeten vaak dat verhuizen een intensieve klus is en raken in de stress. Om dit te voorkomen hebben wij besloten om een blogartikel hierover te schrijven. Binnen onze webshop beschikken wij namelijk over verhuisdozen voor een lage prijs. Benieuwd wat voor dozen dit zijn? Lees dan snel verder!

Verhuizen doe je met verhuisdozen

Om te beginnen met verhuizen, zorg je ervoor dat je de beschikking hebt over verhuisdozen. Deze dozen zorgen ervoor je dat in alle rust je kostbaarheden kunt inpakken. De dozen zijn gemaakt van duurzaam en stevig karton. Het zorgt ervoor dat je goederen zijn voorzien van een veilige ondergrond. Dit is belangrijk omdat je breuken en nare verassingen wilt voorkomen. Je wilt immers dat je spullen veilig overkomen en geen schade bevatten.

Nog meer bescherming? Gebruik noppenfolie

Ben je van plan om theeservies, porselein, glas of andere breekbare goederen te verhuizen? Dan is het aan te raden om de inhoud te beschermen met noppenfolie. Het materiaal wordt namelijk vaak gebruikt als opvulmateriaal. De folie is voorzien van bubbeltjes die gevuld zijn met lucht.  Het bubbeltjesplastic is hierdoor een echte schokdemper en vangt de zware klappen op tijdens transport.

Verhuisdozen en noppen kopen voor een scherpe prijs?

Onze verhuisdozen zijn er in een budget en premium variant. De dozen worden per 20 stuks geleverd. Doordat wij de dozen voor een lage prijs aanbieden, kun je direct profiteren van onze staffelkortingen. Het principe van staffelkortingen werkt als volgt: hoe meer je bestelt, hoe meer korting per staffel wordt berekend.

De noppenfolie is beschikbaar in verschillende formaten, lengtes en diktes. Om meer te weten te komen over onze folie, verwijzen wij je door naar onze productpagina. Hier vind je aanvullende informatie over dit artikel. Heb je vragen over onze folie of dozen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »