Terug

Bubbeltjesplastic of noppenfolie op rol?

Bubbeltjesplastic of noppenfolie op rol?

Bubbeltjesplastic of noppenfolie? Het zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Binnen onze webshop noemen wij dit verpakkingsmateriaal: noppenfolie. Veel mensen denken echter dat het om twee afzonderlijke producten gaat of kennen een andere benaming niet. Ook zijn de mogelijkheiden en de functionaliteiten vaak onduidelijk. Daarom zullen wij in dit artikel de belangrijkste eigenschappen uitlichten.

Bubbeltjesplastic, doorzichtig en stevig verpakkingsmateriaal

Bubbeltjesplastic is een doorzichtig en stevig verpakkingsmateriaal. Het materiaal bevat halve bolletjes zijn die gevuld zijn met lucht. Deze bolletjes vangen de zware klappen op tijdens transport en dienen als schokdemper. Het materiaal is dus uitermate geschikt om fragiele goederen te verzenden. Het bubbeltjesplastic mag daarom worden gezien als sterk materiaal. Het plastic voorkomt dat er geen onnodige scheuren op treden tijdens het beschermen en versturen van fragiele goederen. Op deze manier is het plastic een preventief middel om onnodige schade te voorkomen.

Verschillende formaten en diktes bubbeltjesplastic

Bubbeltjesplastic op rol is te verkrijgen in verschillende formaten en diktes. Onze standaard bubbeltjesplastic op rol heeft een lengte van 100 meter. Dit materiaal heeft een dikte van 70 my. Ook is het mogelijk om een rol per 25 meter te bestellen. Deze rol heeft een dikte van 150 my. De standaard variant op rol is niet de enige optie binnen ons assortiment. Het is namelijk ook mogelijk om bubbeltjesplastic te verkrijgen met toevoeging. Deze optie bestaat er in twee varianten. Namelijk met kraftpapier of schuimfolie. Het kraftpapier zorgt ervoor dat er stevigheid wordt geboden aan de hoeken en randen van een artikel. De toegevoegde schuimfolie zorgt ervoor dat twee sterke verpakkingsmaterialen elkaar gaan aanvullen.

Niet op zoek naar een complete rol? Geen probleem. Binnen onze webshop is het namelijk ook mogelijk om het plastic per eenheid te bestellen. Zo is bubbeltjesplastic ook te verkrijgen per meter in een dispenserdoos en bestaat er een mogelijkheid om luchtkussenzakjes te bestellen.

Vind je het lastig om te bepalen welke variant past bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies. Wij kunnen je voorzien van de juiste informatie en helpen je met het maken van een keuze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »