Terug

PAASACTIE 10% KORTING OP ALLES - GEBRUIK KORTINGSCODE PASEN2024

Verhuisdozen: snel en gemakkelijk verhuizen

Verhuisdozen: snel en gemakkelijk verhuizen

Verhuisdozen nodig voor het verhuizen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze verhuisdozen zorgen ervoor dat je verhuizing in goede banen wordt geleid. In dit blogartikel zullen wij de belangrijkste zaken over deze dozen uitlichten.

Een goede voorbereiding begint met verhuisdozen

Voordat je gaat beginnen is het op voorhand belangrijk om na te gaan wat je mee gaat nemen. Verhuisdozen kunnen daarin een belangrijke rol spelen. Deze dozen zorgen er namelijk voor dat je spullen op een makkelijke manier meeneemt. De dozen zorgen ervoor dat je goederen stevig kunt bundelen.

Om glaswerk, porselein en andere kostbaarheden te voorzien van bescherming is het aan te raden om deze artikelen in te pakken met noppenfolie. Op deze manier zijn de artikelen voorzien van extra bescherming. De dozen zijn voorzien van een zogeheten 'autolock'. Dit houdt in dat je geen tape nodig hebt om de dozen vast te maken. Het is namelijk mogelijk om de onderkant in een handomdraai dicht te vouwen.

In 2015 zijn er gemiddeld 1,68 miljoen mensen verhuisd in Nederland. Dit staat ongeveer gelijk aan 10% van de gehele Nederlandse bevolking. Veel van deze mensen bleven in dezelfde provincie. We kunnen dus stellen dat Nederlanders vaak verhuizen.

Verhuisdozen online bij bestellen voor een aantrekkelijke prijs?

Verhuizen is altijd een spannend en bijzonder moment. Binnen onze webshop hebben wij twee varianten aan verhuisdozen namelijk: de budget en premium variant. Om het verhuizen in goede banen te leiden, bieden wij daarom verhuisdozen aan voor een aantrekkelijke prijs. Naast onze scherpe prijzen kun je ook profiteren van onze staffelkortingen. Voor deze kortingen geldt het volgende: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er per staffel wordt toegerekend. Bestel je de verhuisdozen vandaag voor 20:00 uur? Dan worden de dozen binnen 24 uur geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »