Terug

Verhuisdekens gebruiken? Deze informatie helpt je op weg

Verhuisdekens gebruiken? Deze informatie helpt je op weg

Ben je op dringend op zoek naar verhuisdekens, maar heb je nog niet de juiste informatie ontvangen die je nodig hebt? Dat is uiteraard geen probleem. Wij begrijpen namelijk goed dat er voor dit soort artikelen altijd vragen zijn. Daarom zullen wij in dit artikel de belangrijkste aspecten van onze verhuisdekens uitlichten.

Waar worden verhuisdekens voor gebruikt?

Zoals de naam al doet beloven, worden de dekens gebruikt tijdens een verhuizing. Het materiaal biedt een extra beschermlaag tijdens transport. Doordat het materiaal een groot percentage katoen bevat en rondom gestikt is, bieden de verhuisdekens een stevige, maar bovenal zachte beschermlaag voor je fragiele goederen. Ten opzichte van normale dekens, die doorgestikt zijn, werken de verhuisdekens dus een stuk efficiënter: de dekens zullen namelijk minder gevoelig zijn voor slijtage en scheurvorming. Daarnaast is de kwaliteit van deze dekens dermate goed, dat ze uitermate geschikt zijn voor hergebruik. Het materiaal is dus vaker te gebruiken, ook voor andere doeleinden.

De verschillen tussen verhuisdekens en opslagdekens

Naast deze dekens verkopen wij ook opslagdekens. Vaak krijgen wij de vraag: wat het exacte verschil is tussen deze materialen? De materialen mogen los van elkaar worden gezien. De verhuisdekens worden gebruikt voor het verplaatsen en beschermen van goederen, zoals bijvoorbeeld meubilair. Een opslagdeken daarentegen is, zoals de naam doet beloven, gericht voor het opslaan van goederen in een magazijn. De doeken zijn een stuk minder dik en daardoor minder geschikt voor groot transport. Voor klein transport kunnen deze dekens eenmalig gebruikt worden, maar wij adviseren altijd om te kiezen voor verhuisdekens, omdat je dan wat meer zekerheid biedt voor de stabiliteit van de lading.

Hergebruiken van het materiaal

Van bedrijven en particulieren wordt tegenwoordig vaak verwacht dat zij meewerken aan een duurzamer Nederland. Een goed initiatief vinden wij, want veel materialen kunnen vaker worden gebruikt dan één keer. Dit geldt ook voor onze verhuisdekens. Deze dekens kunnen na gebruik nog meerdere malen worden gebruikt. Ook als je het zelf niet meer nodig hebt, kun je vast iemand er nog blij mee maken in je directe omgeving. Daarnaast komt het ook vaak voor dat het materiaal wordt gebruikt om iets nieuws te creëren, zoals gordijnen, kussens of normale dekens.

verhuisdekens gordijnen

Verhuisdekens kopen? Vandaag besteld, morgen op locatie afgeleverd

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van verhuisdekens? Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. De dekens kunnen daarom direct worden aangeschaft. De artikelen worden, mits voor 23:59 uur besteld. De volgende dag kosteloos bij je afgeleverd. Heb je naderhand nog vragen over dit verpakkingsmateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je altijd voorzien van uitgebreidere informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »