Terug

Stucloper nodig voor het klussen?

Stucloper nodig voor het klussen?

Stucloper nodig voor bepaalde werkzaamheden? Het afdekmateriaal is geschikt voor zowel kleine als grote klussen. In dit artikel zullen wij de belangrijkste aspecten van de stucloper behandelen en je meer wegwijs maken in dit materiaal. Heb je binnenkort een belangrijke klus op het programma staan? Lees dan vooral verder om meer te weten te komen over de stucloper.

Kleine of grote kluis? Gebruik een stucloper

Ben je van plan om binnenkort te gaan klussen? Zorg er dan voor dat je efficiënt en voorbereid aan de klus begint. Naast de benodigde materialen, is het ook belangrijk om te denken aan de bescherming. Stel daarbij de volgende vraag: is het van belang dat de vloer bedekt blijft tijdens de klus?  In vele gevallen is het antwoord: ja. Je wilt voorkomen dat je vloer beschadigd raakt.

Om een passende oplossing te vinden voor dit probleem, hebben wij sinds kort twee varianten aan stuclopers binnen onze webshop. Het materiaal heeft als belangrijkste taak om bescherming te bieden tijdens kluswerkzaamheden. Het materiaal is gemaakt van dubbel kraft karton en is aan beide lagen voorzien van een PE-coating. De stuclopers zijn daardoor ook geschikt om buiten te gebruiken op harde ondergronden.

Stucloper kopen? Profiteer van onze staffelkortingen

Onze stuclopers zijn er in een basic en pro variant. De basic variant is vooral geschikt voor lichte werkzaamheden. De pro variant daarentegen wordt vaak gebruikt voor zwaardere klussen, zoals een verbouwing of een renovatie. Voor de basic en pro variant bestaan er twee formaten: 1,30 x 40 en 0,65 x 54.

Voor onze stuclopers hebben wij speciale staffelkortingen. Deze kortingen komen tot stand aan de hand van het aantal wat je besteld. Hoe meer je bestelt, hoe meer korting er wordt verrekend. Op deze manier kun je altijd profiteren van onze lage prijzen. Heb je na aanleiding van dit artikel vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons. Wij kunnen je altijd voorzien van meer informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »