Terug

Luchtkussen enveloppen eenvoudig scheiden

Luchtkussen enveloppen eenvoudig scheiden

Sinds kort maken wij gebruik van luchtkussen enveloppen die gemakkelijk gescheiden kunnen worden. Het scheiden van een luchtkussen envelop houdt in dat de buitenkant, gemaakt van papier, wordt gescheiden van de binnenkant die gemaakt is van noppenfolie. Deze noppenfolie is een verpakkingsmateriaal die in veel plaatsen ingeleverd kan worden als "verpakking" in de daarvoor bestemde containers.

Bij welke enveloppen kan dit?

Al onze luchtkussen enveloppen, kunnen gemakkelijk gescheiden worden. Van de kleinste variant van 100 x 165 mm, tot de variant van 350 x 470 mm. Onze enveloppen zijn voorzien van een letter zodat je ze eenvoudig opnieuw kunt bestellen.

luchtkussen envelop 100 x 165

Stap 1: Scheur de envelop open

Je scheurt de envelop eenvoudig open, door deze twee kanten bij de opening van elkaar te scheiden. In onderstaande foto zie je het resultaat: een opengescheurde envelop van 100 x 165 mm. Het binnenste gedeelte, de noppenfolie, is nu zichtbaar.

envelop open gescheurd

Stap 2: Scheidt de noppenfolie van het papier

Nu de noppenfolie zichtbaar is, is het gemakkelijk op het materiaal te scheiden van de envelop zelf. Pak hiervoor de folie op een hoek vast en scheur het eraf. Klaar!

gescheiden luchtkussen envelop

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »